minibebisim Aşkolar gebelikte kilo almaya kaçıncı haftada başladınız? Ben bu zamana kadar hep verdim hamile kaldığım kilonun 3 kg altındayım :( 12 haftadayız ne zaman alıcam bilmiyorum midem hiçbişi almıyo, alan şeyden de bi kaşık anca yiyorum
Aysee1123 minibebisim Bunu düşünmenize gerek yok daha erken zaten kilo almanız için. Ben 26 haftalık oldum 2 kilo aldım, herşey yolunda. Alsanız bile çok almanızada gerek yok. Kilo olayına kafanızı takmayın şimdiden ☺️
Kediannesi1 minibebisim doktorunuz sorun etmiyorsa sizde etmeyin 16 oluyoruz yarın ikizlerle 7 kilo verdim doktorum ne güzel ilerleyen haftalarda rahat edeceksin diyor
minibebisim Aysee1123 teşekkğr ederim :) çevremde herkes almış onun için ben veriyorum diye korkuyorum 🤭
Aysee1123 1Sultanaktas Hayır doktorum gerek görmedi benim için üstünde konuşmadık bile. Doktoruma güvenirim o nedenle yaptırmadım
minibebisim Kediannesi1 aaa çok iyi o zaman, bi de hamile kalınan kilo önemli sanırım ben biraz idealimin üstünde kaldım
Bernasnli minibebisim vardı sabahları çok oluyordu aç karnına kusuyordum bazende gün içinde de oluyordu ama alışmıştım neyden olup olmayacağını öğrenince önleyebildim kusmayı
Kediannesi1 minibebisim ben zayıf hamile kaldım daha da zayıfladım ona da takılmayın boşverin önemli olan doktorunuzun ne düşündüğü
Zehrabal1 minibebisim bende 2 3 kilo kadar vermiştim o haftalar sonra birden almaya basliyorsun merak etme 😁
Minnakmmm123 minibebisim 25. Haftada almaya başlamıştım ilk haftalar bende vermiştim bi süre hep aynı kiloda kaldım şu an 29. Haftadayım yeni yeni alıyorum işte, inşalllah çok almadan doğururuz 🤭