hmyroztl yaa evet 2 oldu bu ilkinde tek kullanımlık toz ıle gecmıstı sımdı 2 antibiyotik verdi

Kdryee
Bende sadece bunlar kırmızı anlamadım birde sağlık ocağı Dr baktı bir sorun yok dedi diğer gün aynı sonuca kadın doğum Dr baktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi kafam karıştı

Kdryee bayramdan beri geciriyorum ne 76 di canım 150 lerde çıktı adım atamiyordum kasik ağrısından. Kanamam bile başladı enfeksiyondan. Bir ceftinex diye antibiyotik birde piyeloseptil yazdı acildeki kadın doğum doktoru. Onlar iyi geldi. İç çamaşırını her gün değiş tuvaleti imkanın varsa tek kullan. Çamaşırlarını utuleyip giy

Kdryee hamilelikte gecirmeyen yoktur canm ilaclarla gecer sen duzenli kullan bisi olmaz Allahin izniyle

Kdryee hamilelikte kullanılan antibiyotiklerden veriyorlar normal diye biliyorum. Ama bu süreçte ilişki önerilmez ,bol su tüketmelisin hamilelikte yağ kullanımı veya bitki çayını araştırıp öyle kullan. Genital temizlik ürünlerinden uzak dur ve çamaşırını ütüle değiştirebildiğin kadar sık değiştir ve pamuklu kullan. Genital bölgeyi seyretilmiş(suyla) sirke ya da demlenmiş seyreltilmiş(suyla) kekik suyunu önerebilirim ama sende araştır öyle kullan.

Benim 2 3 aydır var geçmedi ama şuan antibiyotik verdi doktorum onu kullanıyorum inşallah geçer 🤲🏻

anneoluyoruuumm16 yaa çok geçmiş olsun aynrn çamaşırı degıstırıyorum sureklı zaten akıntı oluyor ınsallah ıyı gelir kullanmaya başladım bende antibiyotikleri

Tuubaoz Evet kullanılıyor kullandım kızımda hiç birşey olmadı şuan 8 buçuk ayligiz doğdu yani 😄🙊