İdrar yolu enfeksiyonu olanlar??
Sahdormommy idrar tahlilimde lökosit değeri canım
Kdryee teşekkür ederim cnm
Kdryee
Bende sadece bunlar kırmızı anlamadım birde sağlık ocağı Dr baktı bir sorun yok dedi diğer gün aynı sonuca kadın doğum Dr baktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi kafam karıştı
Sahdormommy bunlar hemogram degerlerı canım bırde idrar da çıkan değerler olmalı
Kdryee bayramdan beri geciriyorum ne 76 di canım 150 lerde çıktı adım atamiyordum kasik ağrısından. Kanamam bile başladı enfeksiyondan. Bir ceftinex diye antibiyotik birde piyeloseptil yazdı acildeki kadın doğum doktoru. Onlar iyi geldi. İç çamaşırını her gün değiş tuvaleti imkanın varsa tek kullan. Çamaşırlarını utuleyip giy
Kdryee hamilelikte kullanılan antibiyotiklerden veriyorlar normal diye biliyorum. Ama bu süreçte ilişki önerilmez ,bol su tüketmelisin hamilelikte yağ kullanımı veya bitki çayını araştırıp öyle kullan. Genital temizlik ürünlerinden uzak dur ve çamaşırını ütüle değiştirebildiğin kadar sık değiştir ve pamuklu kullan. Genital bölgeyi seyretilmiş(suyla) sirke ya da demlenmiş seyreltilmiş(suyla) kekik suyunu önerebilirim ama sende araştır öyle kullan.
Benim 2 3 aydır var geçmedi ama şuan antibiyotik verdi doktorum onu kullanıyorum inşallah geçer 🤲🏻
anneoluyoruuumm16 yaa çok geçmiş olsun aynrn çamaşırı degıstırıyorum sureklı zaten akıntı oluyor ınsallah ıyı gelir kullanmaya başladım bende antibiyotikleri
Mavi-koltuk tamam canım araştırayım çok teşekkür ederim
Aslanmommm ınsallah canım gecmıs olsun sanada
Ben de antibiyotik kullandım öyle geçti