Aishvet7 Mrvcakatt sabah sebzeli omlet zeytin peynir yeşillik 1 dilim ekmek kefir Ara öğün çerez ayran meyve Aksam tavuk et balık bol yeşillik salata ayran gibi
Mrvcakatt Hdemir1618 cinsiyet kiz mi genelde kizlarda boyle oluyor diyorlar , daha belli degil cinsiyet
hopefortomorrows 16.haftam yarın bitiyor. 62 ile hamile kalmıştım şu an 59. Mide bulantıları yeni yeni bitiyor. İştahım açılıyor bundan sonra her ay alırım 3-5 bir şeyler 😂
Mrvcakatt hopefortomorrows aa dogru ben diyet yaparak hamile oldugumu tahmin etmeme ragmen 72 den 67.3 dustum. O yuzden cok kilo almis sayilmam demii , az kilo aliriz insaAllah
ElifKarata Mrvcakatt 500 gram ne Allah aşkına 😅😇😀😭 bisey yok ki daha gayet normal benm de 800 gram 10+3 teyim
2prenses_masal-oyku Mrvcakatt 14+1 3&4 kilo aldım sanırım gebe kaldığım kilomu net bilmiyorum ama civarını tahmin ederek bu sonuca varıyorum 🤭 ama artık iştahım azaldı ya geceleri yemek yemiyorum mesela sabahta bi çay biraz peynir ekmek yumurta başka bişey yok🥺
2prenses_masal-oyku Mrvcakatt az almaya çalışıyorum ya bebek alsın kilo yeter bana 🤷🏻♀️ sonra vercem diye ortadan yarılıveririm valla 😂
babyandmomyy Mrvcakatt o haftalarda dikkat etmeye calisin cunku besinci aydan sonra işin rengi değişmeye başlıyor 😔😅😅