ladyax Mrvcakatt biraz yavaşlayın derim 500 gram çok değil gayet iyi elbette 3 kiloya kadar normal ama 6. Aya kadar almamaya çalışın zaten son aylar alıyoruz baya 😢 ben 6 aylığım şu an daha hiç kilo almamıştım bu ay bir anda 2 kilo birden almışım
senoski Mrvcakatt bence gayet iyi ya 500 gramı ben 1 günde alıyorum. Ben ilk 16 hafta 4 kilo almıştım
Aishvet7 Mrvcakatt en son 9 haftalikkken gitmiştim kontrole 65 kilo ile hamile kaldım 2 kilo almışım şuan 10+5 haftaligim tartilmadim daha umarım almamissimdir doktorum diyet listesi vermiştir sabah akşam 1 er dilim ekmek 😔 malesef uygulyamaiyorum
Mrvcakatt 16Busra41 benim de gidisat bu yonde . Yemekleri az yemege calisiyorum ama araogun cok yapiyorum
Mrvcakatt ladyax yavaslamaya calisiyorum da nasil olur Allah kerim. Benim de hedefim 6.aya kadar az almak
Hdemir1618 Mrvcakatt ben 20. Haftaya kadar ölmedm süründüm resmen😂 herşeyden iğrendim meyveyle besleniyordum daha yeni yeni başladım yemeye diyebilirim. 26. Haftam bitmek üzere 3 kilo aldım daha bakalım
Ilba_34 Benim kilom yüksek olduğu için doktor 20. Haftaya kadar sadece 1 kilo demişti ama ben mide bulantısından dolayı 2 kilo vermişim daha sonraları da hiç bişey yiyemedim şuan kilo verdim mi bilmiyorum ama iştahım sadece akşam yemeğinde oluyor 🤷🏻♀️
Ilba_34 Mrvcakatt sabahları acayip mide bulantısı oluyor krakerle geçiştiriyorum yoğurt çorbası filan biraz içiyorum 13. Haftadayım bakalım ne zaman duracak bulantılar ilaç da işe yaramıyor 😑🤷🏻♀️
Meringo senoski ben de 17 hafta 4 kilo aldım bu yolun sonu karanlık gözüküyor 🤦🏻♀️ hiç bulantım olmadı iştahım da hep açıktı ilk günden beri. Ama 6 ayı tamamlayana kadar almamaya çalışcam artık son 3 aydan da çok korkuyorum 😣
Mrvcakatt Aishvet7 1 ekmek iyi gibi de , ara ogunde kalorisi az seyler yesek doyariz gibi , ben de 67.3 ile hamile kaldim. 168 boy var
Mrvcakatt Hdemir1618 cinsiyet kiz mi genelde kizlarda boyle oluyor diyorlar , daha belli degil cinsiyet