Acuka Elmassfl yapmadım hıç doğum anında baktılar genellıkle ebeler kendı arasında konsurken duydum yumasama %60 %70 olmus fılan dedıler acılmadan daha önemli yumusama dedıler
Busra37 Acuka MaşaAllah çok duygulandım okurken. Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bizede hayırlı kolay doğumlar inşaAllah 😊 benimde göğüs ucum küçük emziremem diye korkuyordum ama sizin bu mesajınız bana umut oldu 😊
Acuka Busra37 amin inşallah Rabbım sızlerıde kurtarsın. hıc korkmayın mucadele edin ilk bı hafta ememedı savastık agladı susmadı ama suan rahatlıkla emzırebılıyorum
Busra37 Acuka tek yürümek mi yoksa hareketli olmakta fayda etmiyormu? Şu soğuk havalarda yürüyüş zor oluyo çünkü
AnnEemm Acuka hayırlı olsun canım çok güzel anlatmışsın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dünyadaki en güzel şey anne olmak bende sen gibi çok kafaya takmıştım ilkinkinde ama doğurdum bende 😅😊
Acuka Elmassfl ben yapmadım ebeler doktor fılan hep bunu sordu ama yürüyüş yapmısmıydın yapanların dogumu daha kolay karsıladıklarını duydum
Esramhmt Acuka maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza 🙏🏻Gerçekten keserken hissetmedin mi hiç ? Birde dikerken acıdı mı bari 🙄
Acuka Esramhmt yok valla hıc bırsey hıssrtmedım bende cok merak ederdım hatta aklımda kesme olur dogum anında derdım ama hıcde oyle olmuyo aklıma bıle gelmedi kesilmek dıkıcem dedıgımde sasırdım dıkerken ıgne yapıyolar hissetmiyorsunuz onuda
MASALMYRA Acuka masallah Allah anali babali buyutsun kucuk meleginizle ve ailenizle nice uzun saglikli omurler dilerim...