Minikpanda Acuka anladim Canim annen sizin evdemiydi evdeki otu acaba anneme mi gondersem bende dogum basladinda soyliyim okuyuversin
Suzitosuzi Acuka Gözlermden yaşlar aktı okurken.. Allah tüm hamişleri sağlıkla kavuştursun bebeğine inş 🙏🏻💕👼🏻 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Acuka Kahve cok memnun kaldım canım 2 3 tane kullandım dedı cogu kısı ama ben paketı bıtırdım hem bulasmıyo hemde kullan at giyip cıkarması rahat
Suzitosuzi Acuka Hastaneyi tebrik ettim sezaryene çevirmemişler nabzı düşünce falan baya ilgilenmişler
Acuka Suzitosuzi asırı ılgılendıler ebeler basımdan ayrılmadı ve cennete kavusuyosun kuzum sabır dıye tesellı ettıler
Acuka deletedmom734 oyy Allah razı olsun Rabbim sag salım sızlerde kucagınıza alın bır avazda en kolay dogumu nasip etsın Rabbim
deletedmom301 Minikpanda hergun olmasa da yine de havanın güzel olduğu günler yapıyorum. Doğum kolay olsun diye yürüyüş sart
annemsii Ne güzel anlattın canım ya darısı bize inşallah başlarda çok doğum korkum vardı ama şimdi bşraz daha iyi kendimi tesselli ediyorum korkum var biraz ama eskisi gibi değil
Acuka annemsii hiç korkmayın evet zor süreç ama atlatılıyo ve ıyıkı normal yaptım kesinlikle normal için çabalayın
Blackmelody GlsmmKlyn bebek büyüyup içinde lopur lupur hareket ettikçe artık kavussak diyorsunuz korku hiç kalmıyor :)
alisaorkhan Rabbim hayirli evlat etsin saglikla buyusun 😍 Ya bende zamani gelince acaba dogum hikayemi paylasa bilecekmiyim diyorum kendi kendime cok heyecanliyim onu gormek istiyorum koklamak opmek kollarimdan hic birakmamak💖 daha 28 haftaligiz dua eder dua bekleriz
Acuka alisaorkhan inanın paylasılıyor son zamanlarda hıc gecmıyo zaman ama bır sekılde rabbım zamanını belırliyo
Acuka Kızlar yazmayı unutmusum dogumda acılma kadar çatının açılması kadar rahmin yumusamasıda önemliymiş
Mrvgul Acuka resmen gözlerim doldu okurken yaşadım sanki o anları😪 27 haftalık olduk bizde sağlıkla gelsinler bi avazda inşallah 🙈🧿