Acuka Esramhmt yok valla hıc bırsey hıssrtmedım bende cok merak ederdım hatta aklımda kesme olur dogum anında derdım ama hıcde oyle olmuyo aklıma bıle gelmedi kesilmek dıkıcem dedıgımde sasırdım dıkerken ıgne yapıyolar hissetmiyorsunuz onuda
Turuncu Acuka çok güzel canım benimde bebeğim şuan 40 haftalık 1cm açılmam var bugün gittim nst de sancıda çıktı ama hala ben sancı hissetmiyorum ama bide dün 2 kere leke geldi
Pnardadas Acuka Ayy çok duygulandım🙁 bende artik bir an önce zaman geçsin seveyim yavrumu istiyorum. rabbim yavrunuza sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin hayirli evlat eylesin inşallah
Berenimibekliyorum Acuka çok duygulandım 😢Allahım bizlere de nasip etsin sağlıklı şekilde olmayı ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı. Allah analı babalı büyütsün kısmetleri güzel olsun, hayırlı evlat olsun inşallah🙏
MineKarahasanolu Acuka rabbim sağlıcakla hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin darısı başıma son kırk günüm kaldı inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin rabbim çok geçmiş olsun
Selenge Acuka Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu arada yazdıklarınızı okurken gözüm ve beynim yandı. Nasıl bir Türkçedir bu? 😱 Yeni bir dil mi oluşturdunuz ki siz aranızda?
Ebrugur2019 Acuka rabbim sağlıcakla analı babalı imanlı bir şekilde büyümesini nasip etsin inş.Yazınız İnan’ın çok faydalı oldu bana okurken hem duygulandım hemde kızımı kucağıma alacağım o anı hayal ettim 🙏🙏🙏
Acuka Ebrugur2019 ay ne mutlu bana o zmn yardımcı olabıldıysem Rabbım tez vakıtte kucagınıza almayı nasıp etsın