Marly21 Momtobe34 oğlumun Adı Ayaz eşimle sevgilyken koymuştum😂 2. için ben de şimdi anket başlattım 😂 arda mı adar mı diye😂😂
Momtobe34 Marly21 Ayaz güzel bir isim, Adar’ı duymamıştım daha önce.. sağlıkla büyüsünler inşallah ☺️🙏🏻
Marly21 Momtobe34 teşekkür ederim canım atlas güzel bir isim bu arada şakalaştım kuzum eşim sevmedi diye eledim ben sağlıkla gelsin yavrun 😍
Minikmucizelere Ebeguy Basakhilal isimle alakasi yok cok uslu efe de gordum yapiyla alakalı milleti isimlerde sogutlayin lütfen 😂
Bulbulyuvasi Kalbiimde2can kız prenslerini yetiştirmişsin geleceğe yatırım ohh benimde oğlum olsa keske 🥺🥺🫶🏻
Kalbiimde2can Bulbulyuvasi gelecege yatirimmii kiz kaynana olucam sevilmicem malum erkek analari pek sevilmiyor🤣 dügün yapicaz altiniydi bilmem neyiydi aboooo yandik biz😅
Mustafayigitvebeytugannesi Bulbulyuvasi kız bende 3 prens var 😅😅 kendi aramizda üç silahşörler diyoruz 🧐😂😂
Tkdkmk-09 Mete eşimin ismi ❤️ Şimdi oğlum olacak bende Atlas , Doruk , Efe isimleri arasında çook kaldım sonra Toprak ismine karar verdik karakter özellikleri de aşırı güzel
Momtobe34 Alizee teşekkürler 😊🌸 bakalım son karar hangisi olacak ben de bilmiyorum şu an, bebiş geldi gelecek.. terazi burcu olarak çok kararsızım