Denizinci Momtobe34 ben Mete’yi beğendim aralarından , oyladım zaten .❤️ Bizimse ekim sonu doğum. İşime henüz Karar veremedik ama eşim Mahir ismine taktı bu ara, kesin olmamakla beraber mahir koyacağız sanırım oğlumun adını. Kızımın adı da Asya ❤️
Momtobe34 Denizinci teşekkürler 🥰 Arkadaşımın oğlunun ismi Mahir çok tatlı bir çocuk. Kızınızın ismi de çok güzel. Allah bağışlasın 🤍🧿
Mustafayigitvebeytugannesi Bulbulyuvasi kız bende 3 prens var 😅😅 kendi aramizda üç silahşörler diyoruz 🧐😂😂
Bulbulyuvasi Mustafayigitvebeytugannesi ay insallah ya erkek daha cok anneye bağlı oluyormus benimki daha doğmadan babacı cıktı babası geldiğinde yerinde duramıyor
Minikmucizelere Ebeguy Basakhilal isimle alakasi yok cok uslu efe de gordum yapiyla alakalı milleti isimlerde sogutlayin lütfen 😂
Ebeguy Minikmucizelere hahay tabi ki canım herkes farklıdır ama ben gördüğümü amyledim yoksa çok güzel bir isimmm😂🥰🥰🥲
Mustafayigitvebeytugannesi Bulbulyuvasi bende öyle sanardim ama değil ya benim ilki anneanneci ikinci tam bir babaci üçüncü daha belli değil 3 aylık bakalım biraz daha büyüsün bu kimci çıkacak 😂
Seastar88 Biz Göktuğ koyuyoruz🙂Karar verince hemen adına yastık fılan yaptırdım ki kafamız karısmasın,kimse mudahele etmesin diye😁Ama Metehan ismi de guzel bence😊
Momtobe34 Seastar88 teşekkür ederiz 🙈 ben yastık çikolata hediyelik yaptırmıştım değiştirmem bu saatten sonra demiştim ama büyük konuşmuşum yine değiştiriyorum 😊 değiştirme süreci sancılı oldu ama benim de içime sinmedi sonradan bazı şeyler
Umutku Benim ilk oğlumun adı Umut ikinci bebişimizin adını abisi koymak istedi Utku olsun istedi kendinin son harfleriyle başladığı için uyumlu olsun istiyor