Honeyss enfeksiyon hastalıkları yönlendirdi teste ama testin sonucu nedir suan anlamıyorum sonucu doktora gösteremedim e nabızda gördm

Kocburcuu bana önlem amaçlı antibiyotik verdiler ben bu testi 3 defa yaptırdım ucundede sonuç aynı çıktı enfeksiyon hastalıkları amniyosentez yaptirabilirsin dedi ben yaptırmak istemiyorum 17+5 Cnm detaylı ultrason için gidicem nasipse

Bu testler çoğu yanlış pozitif oluyor benimde ondan suphelendiler insaAllah seninde öyledir

Honeyss özeldeki doktorumda soyledi bana aynı seyleri ıkı kere yaptırdım olmazsa baska hastanede tekrarlayacgm inşaallah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alırız

Honeyss aynen yanlışlık oluyormus benm ilk teste hersey pozitif cıkmıstı bak sımdı birisi negstif cıkmıs

Kocburcuu ıgm yüksek çıktığı için avidite istemişlerdir avidite sonucunuz çıktımı

Benim ıgm avidite pozitif 7 haftalık hamileyim doktorum 100 de 100 engelli olur diyemem ama risk var dedi perinatolojiye gittim bugün tedaviye başladı 17.haftada sıvı alıp bakacak

Honeyss çalışılamayınca peki herhangi bi problem arz ediyomu acaba