Kocburcuu Bu testi yaptıran varnı aranız da devlette yapılmıyormus sanırım 🤦🏻♀️ özelde yaptıranlar ne kadar a yaptırdi acaba
Sukranerolkaradag Kocburcuu Bir haftadır avidite testinin sonucunu bekliyordum. Fikriniz var mı acaba yüksek mi düşük mü diye?
Kocburcuu Honeyss sonucum cıkmıs ama görsel olarak koyamadm 😏 Anti rubella 23 Anti rubella ıgG 1.23 Anti toxoplazma ıgG negatif Anti toxoplazma ıgm 1.02
Honeyss Kocburcuu Cnm igg negatif çıkınca avidite hesaplanamaz bende aynı durumdayım ne zaman yaptırdın bu testi?
Kocburcuu Kocburcuu Anti rubella 23 Anti rubella ıgG 1.23 Anti toxoplazma ıgG negatif Anti toxoplazma ıgm 1.02 1dilek
Kocburcuu Honeyss enfeksiyon hastalıkları yönlendirdi teste ama testin sonucu nedir suan anlamıyorum sonucu doktora gösteremedim e nabızda gördm
Honeyss Kocburcuu bana önlem amaçlı antibiyotik verdiler ben bu testi 3 defa yaptırdım ucundede sonuç aynı çıktı enfeksiyon hastalıkları amniyosentez yaptirabilirsin dedi ben yaptırmak istemiyorum 17+5 Cnm detaylı ultrason için gidicem nasipse
Kocburcuu Honeyss özeldeki doktorumda soyledi bana aynı seyleri ıkı kere yaptırdım olmazsa baska hastanede tekrarlayacgm inşaallah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alırız
Kocburcuu Honeyss aynen yanlışlık oluyormus benm ilk teste hersey pozitif cıkmıstı bak sımdı birisi negstif cıkmıs