Minnakmmm123 yenibirannis şuan 29. Haftadayım 27 ve 28 de bende bi durgunluk hissetmiştim ama şu an tekrar hareketlenmeye başladı, bugün bi kaç postta daha gördüm o haftalarda normalmiş galiba tamamen hareketsiz olmaları sıkıntılı.
yenibirannis Minnakmmm123 teşekkür ederim bilgi için saolun 🥰 canı isteyince oynuyo paşanın bnde forumda genelde 26 haftadan 29 a kadar genelde uyudklarını okudum normal demkki ilk gebelik olunca insan panik yapıyo ☺
yenibirannis Busraa_44 bende göbek olduğu için baya hamile olduğum hiç unutamıyorum da oğlum oynamayınca huzursuz oluyorum panik yapıyorum oynaynca oh diyorum 🥰😁
Muczm33 yenibirannis iki hafta boyunca öyleydi hareketleri çok zayıftı doktora bile gittim korkudan ama iyiydi 30. Haftadan sonra normale döndü
yenibirannis Muczm33 bende düşündüm ama annem ve kuzenim normal olduğunu söyledi pazartesi gidicektim ama oynamaya başladı herlde baya keyfine düşkün inatcı olcak😁 sağlıkla gelsinler 🙏🥰
fundactak Bende aynı haftalardayım benimde bu ara gündüz uyuyo gece oynuyo çogunlukla bide ayakda vakit geçirdigim zamanlar daha az oynuyo onu farkettim
yenibirannis Haticealp benimki dürtüncede tepki vermiyor babası gibi inat illa kendi isteyince oynucak paşam😄
Haticealp yenibirannis bizimde yeni yeni tepki vermeye basladi ama gece sağa sola yatınca çok hareketli sabaha kadar bi sağa bi sola dönüp duruyoruz 🤣
Adapte34 yenibirannis aynı şeyi yazacaktım sadece dondurma yendiğinde çok hareketli çikolata etki etmiyo 😀 29+1
Cansel-58 yenibirannis Ben de 25+3’üm, bazen öyle tekme atıyor ki nefesim kesiliyor, ama bazen de çok durgun oluyor hafif tekmeler atıyor. Normal bir durum olduğunu düşünüyorum yani hiç endişe duymadım, hareketini az da olsa hissedeyim bana yetiyor:)
KayraKuzusu yenibirannis çok normal kuzum o haftalarda benimde öyleydi hatta bugüne kadar öyle oldu hep bigün hareketliyse ertesi gün durgun oluyor
yenibirannis KayraKuzusu iyi o zmn sen yazınca daha bi rahatladım saol aşkım yoksa pztsi Dr a gidicektim artık 😍
Elaozer yenibirannis 27 benimde kız ama bazen çok ama çok hareketli belirli saatlerde sadece sabah erken saatlerde ve gece hareketli gün içinde neredeyse hiç hareket etmiyor
Adunya Dayak yiyorum neredeyse günün her saatinde doğumdan hemen sonra futbola yazdırayım antrenmanı boşa gitmesin 27 😄