yenibirannis Busraa_44 bnde uygulamada 88 ama zorunlu sezeryan olduğum için Dr 25 eylül gibi alırız dedi kuzum ondan gebelik tansiyonu var bnde çok tutmak istemiyorum dedi sancı agrı çekme dedi 😊
yenibirannis Busraa_44 normalde benm ekim 5 de işte gebelik tansiyonumdan dolayı sancı çek miyim diye erken alcaz 2 hafta🥰
Ebru_20 yenibirannis benimde öyle çok hareket hissetmiyorum genelde gece hava derinlerde o zaman hareketleniyor ama gündüz tık yok sıcaktan onlar da bunalıyor galiba
yenibirannis Ebru_20 havalardan herlde evet bide bebekten bebeğe değişyomus dün gece beyfendi tam 1saat fıkır fıkırdı😄
Aslanmommm yenibirannis benim bebişim ilaçları sevmiyor d vitamini magnezyum balık yağı vs . İçtiğim saatte durgun oluyor 😅 ama ilaçları onun için attığımı bilmiyor işte canım bebişim
Ilksen-30 yenibirannis tüm gün karnımı ovdum atsın diye hiç atmadı vallha arada böyle yapıyor mu sizinki de
Nurcihannan yenibirannis normal canım bende 30. Haftaya kadar yaşadım korktum doktorada gittim bi sıkıntı yoktu her zaman hareketli olcak diye bişe yok. Birde bazen bebek büyüyor rahat hareket edemiyor rahim genişleyince tekrar hareketleniyor