yenibirannis 27+3 olucaz bu gece bi gün hareketli bi gün durgun benm oğlum normalmi acaba bizle aynı hafta da olanlar sizin bebiş hareketleriniz nasıl😊
BirazbundanBirazondan1 yenibirannis benimdw haftam sizinle aynı aynı şekilde bir gün hareketli bir gün az hareket ediyor. Bugün sağlık ocağında kontrolğm vardı hemşire normal dedi. Az hareket hissedersen çikolata yiyip haraket etmesini bekle dedi.
Rabiaa6 yenibirannis 28 + 4 ama benimkide aynı yani ztn geç hareketlerini hissetmiştim şuan da nadir hissediyorum bazen çok hareketli bazen çok durgun bence yediğimiz şeylerle alakalı biraz da
Adapte34 yenibirannis aynı şeyi yazacaktım sadece dondurma yendiğinde çok hareketli çikolata etki etmiyo 😀 29+1
Bahar0702 Bnim de aşırı sıcaklar olduğundan beri azaldı gibi havadan ben etkilendiğim için oda etkileniyor olabilir mi
Kubrakarahan yenibirannis az önce aynı postu açtım bugün cok durgun iki gündür süper oynuyordu anlamadım neden böyle 27+0
Muhkub60 27+5 valla iki gündür bnmkide durgunlaştı çok hareket liydi bide bugün nst de kalp atışı 160 180 hatta bi ara 190 görmüşüz sanirim o ara makina öttü çok korktum doktor hiç bişey demedi tamm deyip yolladı ama içimde korku oluştu;(
Busraa_44 yenibirannis bizde 26haftayiz aynı sizinki gibi benim prenses de bi oynuyo bir duruyo oynarsa hamile olduğumu farkediyom yoksa yok yani🤣🤣🤣
yenibirannis Busraa_44 bende göbek olduğu için baya hamile olduğum hiç unutamıyorum da oğlum oynamayınca huzursuz oluyorum panik yapıyorum oynaynca oh diyorum 🥰😁