Oglmhrsym Meryemtolga benimde ikinci gebeliğim 🫶 hiç üzülme endişelenme hamileliğinin tadını çıkar Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz ❤️
Veybil Oglmhrsym son adet tarihim 16 Mayıs doktor bugun ultrasyonda 6+3 dedi normalde 7 8 olması lsızm
koalamom_ Veybil burda birçok kişinin daha ileriki haftalarda gördüğünü yazdıklarını okudum stres yapmamaya çalışın dua edin umarım gittiğinizde görürsünüz bize de güzel haberler verirsiniz
Veybil koalamom_ ya canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabikide ederim direk sizde dua edin lütfen
koalamom_ Veybil 7. Ve 8. Haftada kalp atışı duyuluyor sizin 8. Haftaya kadar bekleyebilirseniz daha garanti olabilir
kaderimsibirii Bugün ilk muayneye gittim 4 hafta 1 günlük yarım santim dedi 50 mm yada 0.5 cm diyim 🥰
free1 kaderimsibirii benimde öyle 06 cm sadece kese var son adet tarihime göre 6 Haziran ama öyle olmuyor tabi keseye göre zaman veriyor zamanla bu değişebiliyormuş
koalamom_ Veybil bunu bilemeyiz sma eğer tekrar doktora gittiğinizde kese gelişmiş bebek görünüyorsa muhtemelen geç döllenme
koalamom_ Veybil 2 hafta beklemek zor olacak gibi senin için bu hafta içi git istersen en azından gelişiyor mu onu öğrenebilirsin