mavideniz6 Kese boyutuna göre değil son adet tarihinin başladığı güne göre haftanız belirlenir. Örneğin 10 Haziran son adet tarihiniz ise 5 haftalık hamile oluyorsunuz.
Yektek22 mavideniz6 onu biliyorum ama kese boyutuna göre de belirleniyor. Geç döllenme olduysa son adet tarihi bir işe yaramıyor
Meryemtolga mavideniz6 son adet tarihim 18 mayis ama ben pozitifi 6 temmuzza gördüm1 temmuzda negatiftim ve beta degerim daha 600 kusurlerde. Adet tatirihimi alirsam 8 haftalik betayi alirsam 4 hafta felan. Gittiğimde kalp atisini duymam lazim ama beta degerime bakinca daha kese yeni yeni oluşuyor. Aradaki fark cok bende anlamadim. Cok gec mi dollenme oldu acaba. Sali gunu doktora gideceğim
Dmt0 Adet tarihiyle ultrason görüntüsü farklı sonuç veriyor bazen. Benim adet tarihime göre 7 hafta 0 günlük olmalı ama ultrasonda 4 gün küçük görünüyor, keseye bakarak söylüyor Dr haftasını. Bazen uyumlu olmayabiliyor
Ezoo28 Dmt0 evet ama bebek kendini o güne tamamlarmis benimde küçük çıkmıştı 4 gün 1 ay sonra gittiğimde tam gününde çıkmıştı
Veybil Meryemtolga benimde som adet tarihim 16 Mayıs hala Bi türlü bebeği göremedik anlamadom doktorda insanın moralini bozuyor
Meryemtolga Oglmhrsym ikinci gebeligim cok korkuyorum arada bukadar fark olunca bide isteyerek olmadı oğlum daha çok küçük. İstemiyorum diye agladim Korkuyorum simdi rabbim beni cezalandıracak diye🥺
Oglmhrsym Meryemtolga benimde ikinci gebeliğim 🫶 hiç üzülme endişelenme hamileliğinin tadını çıkar Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz ❤️
Veybil Meryemtolga öyle yapıcam insallah bebeği görürler beta 16900 çıktı moralim acayip şekilde kötü
Meryemtolga Veybil Bozma moralini. İyi düşün. İyi olsun. Belki hic birşey yok. Gec dollenme oldu bebek oluşmadi. Belki doktor göremedi. Ha sonuc kotude olabilir. Bu benim içinde gecerli. O zaman ne yapacagiz. Zor biliyorum ama sende bende rabbimin taktiri dicez. Vardir bi bildiği dicez. Bu bebegin yoklugu ile bizi sinadiysa belki varligi bebek icinde bizim içinde sorunlu gececekti dicez. Her siyahin içinde beyaz vardir deyip sabir cekecez. Zor evet ama geciktiriyorsa rabbim güzelleştiriyordur deyip sakince Allah’a siginip yolumuza devam edecegiz. Mutlaka yaz bana gidince. Gitmesende yaz bu postun altina daralinca bunalinca sohbet etmek icin bos beles konuşmak icin. Kurma kafanda yaz.😘
Meryemtolga Veybil Yazarim canım. Rabbim ikimize de guzel haberler vermeyi nasip etsin. Hayırliysa eğer.🤲