Seda-say Arkadaşlar merhaba 8 aylık hamileyim Adana’da gidiyordum doktora ama muayene ücretleri ve doğum ücretleri arttığı için Osmaniye’de bi doktor bakıyordum ve Mustafa Özgürü önerdi birisi. Tavsiye eder misiniz nasıl bi doktor sizce ?
Nazlikrks Seda-say onu bilmiyorum da 2019 senesinde yenihayat hastanesinde Erçin erdem Çelikel dogumumu yaptı çok memnun kalmıştım tavsiye ederim eğer hala oradaysa. İkinci bebeğime hamileyim farklı bir şehirde olmasaydım eğer yine o doktoru tercih ederdim😇
Medine_yasar05 Seda-say bende Park Hastanesi’nde Ferhat çetine gidiyordum çok iyi ve ilgili bir doktor
Fatma171921 Seda-say ben gidiyorum o doktora çok ilgili bir doktor işini hakkıyla yapan birisi bide para için yapan birisi değil bütün tahlilleri mi devlette yapttırdı boşyere ücret ödeme dedi ben çok memnunum
kuzumvebenn Nazlikrks Ben Erçin beye gidiyorum muayeneler gayet güzel geçiyor ama doğum hakkında pek bilgim yok 37+5 olduk malum artık yakın nasıl doğum anındaki davranışları vs Bilgi verir misiniz
Gamzdmrel Ben Özcan Doğanay A gittim bu hafta il dışından geldim özel ibni Sina hastanesinde daha önce ablamın doğumunu yaptırmıştı . Memnun kalmıştı
Nazlikrks kuzumvebenn vallahi bana çok güzel davranmışlardı ameliyathane ekibi esprili konuskandi hatta benim esim gorevdeydi gelememisti hemşire ben demeden bebek doğarken benimle bebeğin fotolarını falan çekmişti her aşamayı tek tek söylüyorlar zaten bebeğini alıyoruz korkma hafif baskı hissedebilirsin gayet sakin güzel bi akista ilerlemisti hersey hiç korkulacak bir yanı yok inanın ki bu arada 38+6 da almisti oğlumu Erçin bey 😇 umarım sende pozitif ve rahat bir doğum geçirirsin 🤍
sedadiyebiri Ben de Mehmet Temel’e gidiyorum yine yeni hayatta. Şimdilik memnunum 12+6 dayız. Mehmet beyin evi hastanenin yanında bu konuda şanslıyım ama erçin bey İskenderun’dan geliyormuş yoksa erçin beyi daha çok önermişlerdi.
Sert1110 sedadiyebiri bende Mehmet beye gidiyorum çok memnunum 3.doğumum olacak 2 doğumum da onda gerçekleşti ilgisi fln gayet güzel evinin yakın olması da büyük avantaj gerçekten riskli bı doğum gerçekleştirmiştim hemen gelmişti hastane ye
Sert1110 Sahdormommy normal doğum da sezeryan doğum da 10.700 demişlerdi sadece isteğe bağlı sezeryan olursa 17 bin demişlerdi eğer değişmediyse muayenesi de 515 tl
Sahdormommy Sert1110 ben karamanın ilçesindeyim burda devlet var ona gidiyorum nasip se doğuma hataya geleceğim Dörtyol’a Osmaniye de doğurmak istiyorum ama bakalım