sedadiyebiri Ben de Mehmet Temel’e gidiyorum yine yeni hayatta. Şimdilik memnunum 12+6 dayız. Mehmet beyin evi hastanenin yanında bu konuda şanslıyım ama erçin bey İskenderun’dan geliyormuş yoksa erçin beyi daha çok önermişlerdi.
Sert1110 sedadiyebiri bende Mehmet beye gidiyorum çok memnunum 3.doğumum olacak 2 doğumum da onda gerçekleşti ilgisi fln gayet güzel evinin yakın olması da büyük avantaj gerçekten riskli bı doğum gerçekleştirmiştim hemen gelmişti hastane ye
Sert1110 Sahdormommy normal doğum da sezeryan doğum da 10.700 demişlerdi sadece isteğe bağlı sezeryan olursa 17 bin demişlerdi eğer değişmediyse muayenesi de 515 tl
Sahdormommy Sert1110 ben karamanın ilçesindeyim burda devlet var ona gidiyorum nasip se doğuma hataya geleceğim Dörtyol’a Osmaniye de doğurmak istiyorum ama bakalım
Fatma171921 Seda-say ben gidiyorum o doktora çok ilgili bir doktor işini hakkıyla yapan birisi bide para için yapan birisi değil bütün tahlilleri mi devlette yapttırdı boşyere ücret ödeme dedi ben çok memnunum
elifgocmn-80 Fatma171921 merhabalar bahsetmiş olduğunuz doktor kim acaba bende Osmaniyeliyim ve 4+5 hamileyim. Geçen hafta özelde bi doktora gittim kafamda soru işaretleri kaldı ben istiyorum ki o kapıdan çıkınca soru işaretleri olması. Bahsettiğiniz doktor kim öğrenebilir miyim?
Sahdormommy yeninesilanne-99 artmıştır onzaten uçtu gidiyor doğumum zorlu geçmese inan özele gitmeyeceğim çok pahalı ama benim doğumum zorlu geçiyor bakalım hayırlısı teşekkür ederim
Sert1110 yeninesilanne-99 hayat hastanesi fiyatımı bu acaba ben sorduğumda 10.700 dü yenilerde mi sordunuz acaba
yeninesilanne-99 Sahdormommy bnde bu zamana kadar özele gidiyodum 2 hafta önce bıraktım aşırı arttı fiyatlar. Şuan 37+ 2 haftalığım