Hiçbir teori işlemiyor 😂
3-5 yorum daha gelsin yazayım hemen 😍
Hopeful_mother erkek bence❤️❤️
Hicbir alakam yok ama erkek diyorum
Hopeful_mother kafası sağda kız bu bebek😍
Hopeful_mother erkek mi
Kız gibi kesesi fasulye gibi
Kız olarak tahmin yürüttü doktor ama 1 ay sonra kesinleştirelim dedi 💕🌸
Mdf17 işte bu yüzden teoriler tutmuyor diyorum, oğlumunda ultrason görüntüsü böyleydi mesela 😍 Rabbim hepimizin evladına sağlık versin, gerisi önemli değil 💕
Hopeful_mother erkek
Aaa122 @mirayandme @Berkos @Denizinci @Bulbulyuvasi @Mdf17 @nerminnn_ @Nur001 @Ayce09 doktor kız tahmininde bulundu, 1 ay sonra netleştiririz dedi 🌸
Bana da kız gibi geldi 🥰
Hopeful_mother kese falan değil de nub teorisi daha çok çıkıyor gibi. Mesela bebeğiniz kız gibi görünüyor. Doktor da kıza benzetmiş
melahat92 bakalım 1 ay sonra güncellerim inşallah burayı 😍
Acemiiiii bir arkadaş yazmıştı, hem ilk gebeliğimin ultrason görüntüsünü hem bu gebeliğimin ultrason görüntüsünü nub’a göre yorumlamıştı. İlkine kız demişti mesela ama erkek 😂 bu son adet tarihi, doğum tarihleriyle falan yapılanlarda değişik çıkıyordu. Ondan dedim teoriler tutmuyor diye. Bakalım 1 ay sonra kesinleşince yazarım yine 😍😍😍
Hopeful_mother ilk gebeliğiniz de nasıl yanlışlar çıktı siz ne hissediyordunuz ilkinde
- Düzenlendi
Hopeful_mother aaa sahi mi yani nuba göre kız görünüp erkek çıktı yani. Birkaç gündür burada arkadaşlar bu konuya delil arıyordu. Nub teorisini çürütelim falan diye. Sizi bulursalar kesin sorarlar 😂😂 @Aaa122 @mybaby4
Aaa122 inanın ilkindede, şimdide hiçbir şey hissetmedim. Sadece ilkinde her gün 1 kavanoz turşu bitirdim. Oğlum oldu. Şimdi yine her gün türlü yiyorum doktor kıza benzetti. Bu arada bende gördüm bacak arasını boştu ama doktor daha iyi değerlendirir tabi 1 ay bekleyelim dedi. İlk gebelikte yanlış dediğimse çok hakim olmadığım konular aslında, keseye göre, adet tarihine göre, bebeğin duruşuna göre vs tahmin yürütüyorlar ya onlar uymadı demek istedim.
Acemiiiii olur valla buradayım 😂😂