Hopeful_mother kız mı
Hiçbir teori işlemiyor 😂
Erkek gibi geldi bana duruşundan
3-5 yorum daha gelsin yazayım hemen 😍
Hopeful_mother erkek bence❤️❤️
Hicbir alakam yok ama erkek diyorum
Hopeful_mother kafası sağda kız bu bebek😍
Hopeful_mother erkek mi
Kız gibi kesesi fasulye gibi
Kız olarak tahmin yürüttü doktor ama 1 ay sonra kesinleştirelim dedi 💕🌸
Mdf17 işte bu yüzden teoriler tutmuyor diyorum, oğlumunda ultrason görüntüsü böyleydi mesela 😍 Rabbim hepimizin evladına sağlık versin, gerisi önemli değil 💕
Hopeful_mother erkek
Aaa122 @mirayandme @Berkos @Denizinci @Bulbulyuvasi @Mdf17 @nerminnn_ @Nur001 @Ayce09 doktor kız tahmininde bulundu, 1 ay sonra netleştiririz dedi 🌸
Bana da kız gibi geldi 🥰
Hopeful_mother kese falan değil de nub teorisi daha çok çıkıyor gibi. Mesela bebeğiniz kız gibi görünüyor. Doktor da kıza benzetmiş
melahat92 bakalım 1 ay sonra güncellerim inşallah burayı 😍
Acemiiiii bir arkadaş yazmıştı, hem ilk gebeliğimin ultrason görüntüsünü hem bu gebeliğimin ultrason görüntüsünü nub’a göre yorumlamıştı. İlkine kız demişti mesela ama erkek 😂 bu son adet tarihi, doğum tarihleriyle falan yapılanlarda değişik çıkıyordu. Ondan dedim teoriler tutmuyor diye. Bakalım 1 ay sonra kesinleşince yazarım yine 😍😍😍
Hopeful_mother ilk gebeliğiniz de nasıl yanlışlar çıktı siz ne hissediyordunuz ilkinde
- Düzenlendi
Hopeful_mother aaa sahi mi yani nuba göre kız görünüp erkek çıktı yani. Birkaç gündür burada arkadaşlar bu konuya delil arıyordu. Nub teorisini çürütelim falan diye. Sizi bulursalar kesin sorarlar 😂😂 @Aaa122 @mybaby4
Aaa122 inanın ilkindede, şimdide hiçbir şey hissetmedim. Sadece ilkinde her gün 1 kavanoz turşu bitirdim. Oğlum oldu. Şimdi yine her gün türlü yiyorum doktor kıza benzetti. Bu arada bende gördüm bacak arasını boştu ama doktor daha iyi değerlendirir tabi 1 ay bekleyelim dedi. İlk gebelikte yanlış dediğimse çok hakim olmadığım konular aslında, keseye göre, adet tarihine göre, bebeğin duruşuna göre vs tahmin yürütüyorlar ya onlar uymadı demek istedim.