BurcuArya35 Mlsfcr genelde internetten e-bebek indirimlerinden aldım çoğu kiyafetini bebek arabasi oto koltuğu Ana kucağı ve diğer kullanacağı malzemeleri babaymall dan aldım
nur__a Ben 🥰 İndirim gördükçe ne lazımsa almaya çalışıyorum. Giysi, kitap vs Odasını da sipariş ettik. 😍
__mom1 Ekim sonu inşallah ben happymom uygulamasında var olan listenin hepsini aldım nerdeyse sadece gerekli görmediklerimi almadım
Mlsfcr AslanMerak bende 26+2 bi kaç parça aldım sadece bugün bimde çongıraklı çoraplar gördüm aldım 😅🤭
tubikya Mlsfcr canım herşey git gide artıyor o yüzden zaten alınacak ve şuan aldığım ufacık bişeyden dahi bayağı kardayım. Zaten oturduğum yerden kargo ile hallettim herşeyi😂
Papatya_kokuyo5 Mlsfcr kız bu ekim bebeleri için meler aldınız bir fikir verin koşa kol alıyım mı almıyım mı
Busraa_44 Papatya_kokuyo5 ben sadece zıbıni hem kısa kol hem uzun kol aldım diğer kıyafetleri uzun kollu hep evin sıcak oluyorsa bir kaç parça al sen bilirsin tabide
tubikya Papatya_kokuyo5 evet hahaha bide panik anne🙃 ya ben birikim yapmıştım zaten bebişin ihtiyaçlarını almak için. Oturdum bi günde mama sandalyesi minderinden tutta kitaplar oyuncaklar 1 yıllık kıyafetler. Odası vs aldım 20. Haftada bitirdim. Şuan 25 iz bakıyorum gerçekten aldığım herşey iki katı olmuş
tubikya Mlsfcr öyle elbette haklısınız. Ben bebek arabası falan almadım çevremde bana verildi onlara vereceğim parayla diğer şeyleri aldım☺️
Mlsfcr tubikya iyi yapmışsınız tabi imkan varsa alınacaklar bitmez hiçbir zaman ben tayinci olduğum için çok şey almayı uygun görmedim o yüzden lazım oldukça almak daha mantıklı geliyor
Papatya_kokuyo5 tubikya bu heyecanı nerde görsem tanırım eşim akülü araba almıştı 12.haftalık hamileyken 5 ayımzda hastane çantası hazırdı suan 26 haftalıgm daha bir zıbım almadm ilkin heyecanı farklı oluyor ❤️