tubikya Mlsfcr öyle elbette haklısınız. Ben bebek arabası falan almadım çevremde bana verildi onlara vereceğim parayla diğer şeyleri aldım☺️
Mlsfcr tubikya iyi yapmışsınız tabi imkan varsa alınacaklar bitmez hiçbir zaman ben tayinci olduğum için çok şey almayı uygun görmedim o yüzden lazım oldukça almak daha mantıklı geliyor
BurcuArya35 Mlsfcr genelde internetten e-bebek indirimlerinden aldım çoğu kiyafetini bebek arabasi oto koltuğu Ana kucağı ve diğer kullanacağı malzemeleri babaymall dan aldım
Busraa_44 Papatya_kokuyo5 ben sadece zıbıni hem kısa kol hem uzun kol aldım diğer kıyafetleri uzun kollu hep evin sıcak oluyorsa bir kaç parça al sen bilirsin tabide
Papatya_kokuyo5 Busraa_44 bende zıbın alıcam dedigin gibi hem ekimden sonra serınler bebelere göre hava
Cerennkurt Benim de 7 ekim gözüküyor. Ben de çoğu şeyi aldım genellikle uzun kollu kıyafetler aldım. Büyük şeyleri hamileliğimi öğrendiğimde almıştım iyi ki de almışım 🙏🏻
Acarceren-06 Cerennkurt benim de 6 Ekim görünüyor uzun kollu zıbınlar falan aldım park beşik aldım dolabı ana kucağı falan kaldı
mrvsrcn Mlsfcr LCW de facto ve cigitten aldım ağırlıklı olarak zıbınlarımızı e bebekten setler olarak aldım Trendyol falan öyle toparladık her şeyi çok şükür
Papatya_kokuyo5 tubikya bu heyecanı nerde görsem tanırım eşim akülü araba almıştı 12.haftalık hamileyken 5 ayımzda hastane çantası hazırdı suan 26 haftalıgm daha bir zıbım almadm ilkin heyecanı farklı oluyor ❤️
tubikya Papatya_kokuyo5 hahahh yaaa sürekli eşimi kıstrıyorum köşeye hadi bizde akülü alalım 😂😂😂😂😂😂 evet ya sanırım herşeyi olsun kız olunca bide hiç gönlü kalmasın mı istiyorsun nedir bilemedim