Sevval0308 Kuzuletta elhamdülillah duan hastanedeyim gece suyum geldi yavaş yavaş sancilarda var dua edin inşaallah
Tugrann-annesi0404 Kuzuletta Baş geliş doğum esnasında belli olurmuş bugün dedi doktorum sürekli değişiyor dedi
kuzumvebenn Kuzuletta Bana bu konu hakkında bişey demedi ama ben 26 ve 36 haftada yoğun bir enfeksiyon yaşadım hastanelik oldum daha yeni toparlıyorum o yüzden şuan için ben yasamiyorum bir müddet de böyle gider sanırım
Kuzuletta Sevval0308 Ayyy çok sevindimm ☺️ Allah yardımcın olsun, umarım miniğine en kolay,sağlıklı şekilde kavuşursun 🥲
Sevval0308 Kuzuletta saabh 12 den akşam 7 ye sadece bir cm açıldı oda toplamm 3 cm oluyordu ama akşam sunininn de etkisiyle beynimi yitirecek gibi oldum ve 8cme kadar çıktık çok zorluydu
Kbrautc-2426 Zeynepikranur benimki de makat gelsiliydi 34 te 35 te gittim dönmüş baş gelişli 1 haftada 1 günde hersey değişebiliyor ama ben sezeryan olacam yine de ilki sezeryan olduğu için 🙂
Zeynepikranur Kbrautc-2426 ya inşallah benimde döner ilki normal olmuştu bu seferde normal istiyorum bakalım artık hayırlısı
Zeynepikranur Kuzuletta doktorlar önersede biz eşimle ilişki hiç yaşamadık Doğan’a kadarda düşünmüyoruz cnm ama kolay doğum için öneriyor lar
Kuzuletta Sevval0308 Amin cümlemize 🥺 şuan nasıl gidiyor ağrı sızınız var mı alıştınız mı minik yavrunuza 🥰
ElaytA Sevval0308 kesinlikle katılıyorum insaallah sancilarimiz kendiliğinden gelir de suniye gerek kalmaz
ElaytA Kuzuletta bende 37+1 oldum. Cati muayenesi yaptı kafa yukarıda baş geliş ama beklicez dedi. Bende de hiçbir belirti yok bekliyoruz bakalım 😃
Sevval0308 Gulbayann elhamdülillah dün sabah 5de kavuştum yavruma 40+5 15 temmuz sabahı kavuştum evladıma :) darısı başınıza olsun
Sevval0308 ElaytA benim için hayirlisi suni sanciymis demek :) 4 saat kendi sancım 23 saat suni sancı aldım evladima kavuştum :)