Sevval0308 Gulbayann elhamdülillah dün sabah 5de kavuştum yavruma 40+5 15 temmuz sabahı kavuştum evladıma :) darısı başınıza olsun
Sevval0308 ElaytA benim için hayirlisi suni sanciymis demek :) 4 saat kendi sancım 23 saat suni sancı aldım evladima kavuştum :)
ElaytA Sevval0308 hayırlı olsun tebrik ederim🌸Darısı bize evet insaallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz bebislerimize
Eymn3416 Sagliklagelkucugum 36+5 benimde özel bölge yan kemiklsri yere oturduğumda kalkamıyorum nasıl agrıyor diorum acaba bu acılma agrısı yada dogum belirti agrısımı
Vldn0212 Eymn3416 36+3 bende aynıyım ve iki gündür bel ağrım oluyor. Ekstra akıntım fazlalaştı. İlişki sonrası acayip artıyor bel ağrım. Doğum kolaylaşsın diye yapıyoruz ama sancıyı.tetikliyor sanki anlamadım valla
Eymn3416 Vldn0212 bugün doktorumla konustum ona danıstım eger ilişki olursa dogumu tetikler mi die evet dedi ben yapmak istiyorum artık hayrlsıı ile gelsin die ama eşim korkuor bebege ya zarar gelirse die pazar günü tekrar kontrol var bakalım nediycek dogum yaparsan yaz mutlaka 🥰
Vldn0212 Eymn3416 ayy yazarım valla üç gün üst üste ilişki yaşadık belim çatladı nst ye girsem kesin 100 ü bulurdu sancım .şimdi yine başladı🥴
papatyaseveranne Kuzuletta 36+3 üz bügün. 35te başladık her hafta artık dedi. Doktorum 39da tatile gidiyor 1 hafta yok. Doğumum o zamanlara denk gelir diye korkuyorum 😢şansıma gidecek zamanı buldu
Eymn3416 Vldn0212 bende biraz korkmuyor degilim ilişkiden ama çok öneriyorlar rahim agzını yumusatıyormus sadece belindemi var agrı yoksa alt kasıklara vuruyormu
Vldn0212 Eymn3416 bazen kasıklarıma da vuruyor. Mesela dün akşam kasıklarıma batma şeklinde de ağrı vurdu bir iki saat devam etti ama kanama ve su gelişi olmadı sonra durdu. Öyle olunca hastaneye gitmedim ama devam etseydi gidecektim
Mrsceyms 38+3 oldu benim bebegim de. Sancilarim artti bu gece sanki. Duzenli degil gibi ama bel agrisiyla bir geliyor. İliski yasamaya halim dermanim yok yoksa bende istiyordum ama😔
Vldn0212 Eymn3416 bugün çatı muayenesi oldum bir parmak kadar açılmam varmış rahim ağzıda yumuşamaya başlamış . Sancıların düzenli hale gelince gel dedi. Hala bekliyoruz
Eymn3416 Vldn0212 bende dün gittim 3 cm dedi sancı artınca gel dedi gece coktu amasabah bişi yoktu özel bölge yan kemikleri agrıyor benm gidicem bgn yine
Vldn0212 Eymn3416 o bende de ara ara oluyor ve vajinamın üstü ağrıyor bebek baskı yaptıkça ama geçiyor sonra. Düzenli bi sancı yok cuma gideceğim bende. Senin açılma baya iyi olmuş benm ki parmak ucu kadar dedi