Kuzuletta açıkçası hıc birşey demedi bende esirgemiyorum ebem dedi ilişki oneriririm suni sancı niteliğinde hormon salgılar sperm diye. Üç dört gündür devam ama maalesef birşey yok

Kuzuletta sıcaktan ödemden ağrılardan inan hiç aklıma bile gelmiyor rahat yatamıyorum ki ilişki düşüneyim rahat bir aydır böyle 🥺 doktor hiçbir zaman kısıtlamadı sorun yaşamadık bu süreçte de hep korundum ama bilinçli olarak değil psikolojik olarak yaptım belki ondan sorun yaşamadık.Ama herkes korunmadan ilişki öneriyor artık burada sık okuyorum

Sevval0308 40. Haftalar eminim ki çok zordur. Bu şekilde gelmemeye devam ederse nasıl bir yol izleyeceklermiş acaba

37+5 Şuan hala bekliyoruz hayırlısıyla bakalım

Kuzuletta yarın tekrardan gitmemi söyledi büyük ihtimal yine ultrason acıklık ve nst isteyecek araya haftasonu da giriyor ne yapacak hiç bilmiyorum ya pazartesine kadar bekle olmazsa sezeryan dicek ki 41.hafta olmuş oluyor yada eğer 2 cm acikligim felan varsa propess yada suni verebilir lakin dün parmak ucu kadar yoktu dundendir kaç saat yürüdüm kaç kat merdiven inip çıktım kaç kere duşa girdim kaç hurma yiyip kaç bardak ananas suyu içtim kaç squat yaptım Allah bilir. İnşaallah açılma olmuştur ama ben birşey hissetmiyorum

Sevval0308 Allah yardımcınız olsun, çok düşünüp yıpratmayın kendinizi. Hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun. Bebek ve sizin sağlığınız önemli olan

Kuzuletta Bana bu konu hakkında bişey demedi ama ben 26 ve 36 haftada yoğun bir enfeksiyon yaşadım hastanelik oldum daha yeni toparlıyorum o yüzden şuan için ben yasamiyorum bir müddet de böyle gider sanırım

37+2 3 güne bir nar şuan haftaya sezeryan için gün verilecek inşallah

Zeynepikranur benimki de makat gelsiliydi 34 te 35 te gittim dönmüş baş gelişli 1 haftada 1 günde hersey değişebiliyor ama ben sezeryan olacam yine de ilki sezeryan olduğu için 🙂

Kuzuletta doktorlar önersede biz eşimle ilişki hiç yaşamadık Doğan’a kadarda düşünmüyoruz cnm ama kolay doğum için öneriyor lar