Cokiie ezgi-esk LCW de elbiseler var hamileler için gayet kullanışlı bu sıcakta tayt giyip kendinize eziyet etmeyin :) doktora gittiğinizde de örtü veriyorlar. 2 3 elbiseyle hamileliğinizi geçirirsiniz :) LCW hamile koleksiyonu
AsyA_34 ezgi-esk Trendyolmilla da fitilli taytlar var yazın kısa olanları kışın uzun olanları giyiyorum çok rahat ☺️
sacmalamakizim ezgi-esk Beli lastikli pantolon giymiştim göbeğim belli olduğu zamanlarda zaten son haftalarda elbise pijama gibi şeyler daha rahat oluyor. 🌸
Seyma3534 ezgi-esk ben de mersin de yaşıyorum. ebebek taytları çok iyi ama mersin de giyilmiyor maalesef. ebebekte short ve etek var hamileler için ama sitesinde. en rahatı tabiki elbise oluyor . hamile elbise almadım sadece bir tane aldım ama bol kesim bütün elbiseler oluyor. şu an 34.haftadayım
Gamzeaksam ezgi-esk ben ilk başlarda hep normal tayt giyerdim ama şimdi havalar sıcak uzun bisey giyilmiyor ya elbise tercih ediyorum yada şort giyiyorum hamile şortu almıştım karnım çok yok 6 ci aydayiz doğuma kadar olur aldıklarım 🥰 elbise en rahatı bu sıcaklarda
buusur ezgi-esk lcw dan üç tane hamile pantolonu biri ispanyol biri dar paça aldım nadiren onları genelde midi elbiselerimi ve yine lcwdan toz pembe açık mavi su yeşili beli lastikli renkli kumaş spor pantolonlar aldım onları giyiyorum yazın rahat oluyor
buusur ezgi-esk bende elbisenin altına dize kadar tayt tercih ediyorum bacaklarım birbirine sürtmesin diye elbise kalkınca tayt kalıyor veya yanınızda şal götürebilirsiniz bacaklarınıza örtmek için
sevgi9654 ezgi-esk hamile pantolonlarının bedenleri var zayifsan eğer 36 bedeni sana olabilir, ben de ilk baslarda 36 beden hamile pantolonu giymeye baslamistim suan 38 giyiyorum 7 ayligim son ay giymek icin de 40 beden aldim gayet rahatlar
ezgi-esk sevgi9654 45 kiloyum 3 aylık ama karnım daha büyük duruyor aslında ilk gebeliğimden bir hamile pantolonum var ama çok sıcak açıkçası ilk gebeliğim kışa denk gelmişti bu kadar zorlanmamıştım kıyafette🤓