Minnosmino23-23 ezgi-esk beli lastikli pantolonlar var wakikide yazlık penye serin kumaş onlara bak istersen rahat edersin
Minikmucizelere ezgi-esk pantalonuna bi parca yaptirmisti arkadasim terziye diktirtebilirsin o oyle yapmisti🙂tisortlerin kisa olmuyosa ortuyo o kismi
PervinY ezgi-esk Beli lastikli keten pantolonlar var ya bu sene çok satılmaya başladı hatta onlardan giyiyorum çok rahat oluyor. İlerleyen zamanlar hamile pantolonuna geçerim. Bazen de normal zamanda giydiğim kot pantolonlardan giymek istersem düğme yerine lastik toka takıyorum üzerine bluzumu indiriyorum😁
Rabia_91 Kışın hamile taytı, yazın da hamile şortu ve elbise. Elbise giyince de sedyeye yattığınızda zaten örtü örtüyorlar. Ayrıca zaten doktordan çekinmek olmaz bence, doğum yaparken her yerimizi görecekler sonuçta.
adatuna ezgi-esk 2 tane kısa biker hamile taytı 1 tane şort 1 tane m beden elbise Sadece bu kadar kıyafet aldım eşimin tişortları ile giyiyorum. Zaten sıcaklar pantolon eşofman felan giymiyorum her yere şortla ya da kısa taytla gidiyorum doktora bile
Balahatunn Simdiye kadar taytla idare ettim. Artik cok sicak tayt giyemiyorum. Elbiseye gectim. Doktora giderken altina boxer tarz kisacik tayt giyiyorum zaten ortu veriyorlar elbise giydigimizde. Hamile sortu da almak istiyorum ama sanirim daha gobegim tutmaz onlari