Yenibirannee 3premsesinannesi belki orda da etkinlik düzenlenir ☺️ gerçekten bende buluşma konusunda cok mutlu oldum. Insanlari en iyi kendi halinden insan anlar derler ya hem tanisma hem dertleşme olarak görüyorum bu buluşmayı 🌸🥰
3premsesinannesi Yenibirannee etkinligi duzenleyen kisiyle konussam kim happymom kurucusu mu ay çok güzel olur ya 😍
Yenibirannee 3premsesinannesi forumda isteyen annelerimizde kendileriyle iletisim kurup forumdan buluşuyor aslinda 🥰
Sevvl Yenibirannee tamda evımın önünde buluşuyorsunuz ama benım iki bebe ile gelmem için kocamı da getirmem lazım o yüzden imkansız dkdkdj
busrabrbr Yenibirannee ben pazar günü tam 40 oluyorum 😅😅 her an doğurabirilim , bu sıcakta bu ağırlıkla göbekle minibüs ve metroya binmem imkansızdan da öte bişey 😂 yoksa katılmak isterdim gerçekten , burdan takip ederiz sizi 🥰
Yenibirannee TubaEraslan gebeceren snyulk Bebekim_ Teachermamiyy Hilalll28 _OzLeM_ Dadymom1 Busrahazel acilicigkofte Gullusah37 Papatya21- nur3457 nur3457 Mina40 Zeynep-ece Handekolak Kızlar bugün öğlen 2 de simit sarayının önünde bekliyor olacağım gelenler olursa çok sevinirim tanışırız ❤️❤️❤️
Busrahazel Merhaba kızlar bayrampaşada ikamet ediyorum bende gelebilirim buluşmaya. Klimalı bir yerde oturursak şahane olur 😊
acilicigkofte Busrahazel bol hamişli bir buluşma klimalı bir yerde otururuz zaten canım 🥰🥰🥰 bayrampaşalı anneler toplaşması 🙈🫶🏻
_OzLeM_ Yenibirannee Dün akşam acil yola çıktık kayınpederim yoğun bakıma alınmış o yüzden katılamayacağım 13. Haftaya yeni giricem dokuz saatlik yolculuk yaptım ağrım çok oldu kanamam falan yok ama birsey olmaz insallah 😒
Yenibirannee TubaEraslan benim 2 yasinda kizim var onu getirmeyecegim ama getirmek isteyen tabiki getirebilir ☺️ her durumda arkadaşlarımız var. Anne,anne adayi ve anne olmak isteyen 🌸🥰
Cglumt Çok isterdim ama hem çok uzak ben kartaldayım hemde aşırı sıcaktan totoyu zor kaldırıyorum😩anadolu yakasında düzenlenirse ona kısmet inşallah