TubaEraslan Ben net söylemiyim ama gelmeye çalışcam inşallah 🥰 bebem durursa 2 buçuk aylığız bizde 🥰🥰🥰🥰 79günlük
Yenibirannee TubaEraslan gebeceren snyulk Bebekim_ Teachermamiyy Hilalll28 _OzLeM_ Dadymom1 Busrahazel acilicigkofte Gullusah37 Papatya21- nur3457 nur3457 Mina40 Zeynep-ece Handekolak Kızlar bugün öğlen 2 de simit sarayının önünde bekliyor olacağım gelenler olursa çok sevinirim tanışırız ❤️❤️❤️
Yenibirannee Bebekim_ Forum İstanbul AVM de buluşuyoruz pazar günü saat 14:00 de gelin tabiki iki lafin belini kırarız 🥰🥰
Sevalinkaa Yenibirannee ben elendim bacılar bir sivaslı olarak bu nefretlik sıcaklarda gelemiciiiiimmm 😰
Selbus Ben o tarihte 37+1 olduğum için gelemiyorum 🥲 Bebek aşağıda yürüyemiyorum puff bir sonrakine inş
Hilalll28 Yenibirannee ya gelip gelemeyeceğimizi son gün söylesek olur mu🙈 ban pazartesi bayılmazsam gelmeyi düşünüyorum ama kendime güvenemezsem gelemem. 34 haftayı geçtik de🙈
Hilalll28 Yenibirannee mekandan ziyade evden çıkıp gelmek gözümü korkutuyor🙈 oysa 1 dolmuş evden foruma
Yenibirannee Hilalll28 evet bizde gelmek isteyen annelerimizle ortak yer belirledik. Gelirseniz bekleriz ❤️🌸