Yenibirannee Busgnc tanışacağız ☺️ belki yeni arkadaşlıklar doğar.. sohbet ederiz, bilgi alışverişi yaparız.. yapcak o kadar çok şey var ki 🥰 gelirseniz bekleriz ❤️
_OzLeM_ Yenibirannee Dün akşam acil yola çıktık kayınpederim yoğun bakıma alınmış o yüzden katılamayacağım 13. Haftaya yeni giricem dokuz saatlik yolculuk yaptım ağrım çok oldu kanamam falan yok ama birsey olmaz insallah 😒
Yenibirannee TubaEraslan gebeceren snyulk Bebekim_ Teachermamiyy Hilalll28 _OzLeM_ Dadymom1 Busrahazel acilicigkofte Gullusah37 Papatya21- nur3457 nur3457 Mina40 Zeynep-ece Handekolak Kızlar bugün öğlen 2 de simit sarayının önünde bekliyor olacağım gelenler olursa çok sevinirim tanışırız ❤️❤️❤️
femme Yenibirannee yaaa bana çok yakın ama bebem daha 26 günlük anam da gitti tatile insafsız karı 😄😄😄 kaldık sıcaklarda tek . Bi sonrakine inş 🌸🌸
gozidk Yenibirannee ah ben gelemiyorum:( Erken doğum riskim çıktı bebeğimin kafası aşağıya inmiş o yüzden yatıcam sürekli :((
Zeynep-ece Bu simit sarayı kahve dünyası falan var ya onun orada mı ya emin olamadım nerede diye @yenibiranne
Yenibirannee Zeynep-ece metro tarafindan inince hemen karşınıza çıkıyor. Mado falan var onun yanında hemen 🥰😇
Yenibirannee Tugbamf metro tarafından indigimizde hemen karsimizda oluyor simit sarayinin önünde buluscaz orda bekliyor olcam 🥰🥰🥰