Esraberat01 znkara çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz evet biliyorum bebeğe felan geçiyor enfeksiyon bu fitili de kullanan varmı diye merak ettim google biraz ürkütücü 🙂🙏 peki kullandığınızda geçirdimi tekrar oldumu sonra
znkara Esraberat01 ilk gebeliğim 5 yıl önceydi onu tam hatırlayamıyorum ama dün yeni kullanmaya başladım 3 gün ara ile kullanılıyor zaten akıntım kesildi gibi hafif kaşıntımda vardı bugün daha rahatım
znkara Esraberat01 idrarda yanma varsa mutlaka idrar tahlili vermelisiniz muhtemelen enfeksiyonunuz idrar yollarında
Mimpie Esraberat01 ben de dün doktora gittim, akıntım olduğu için kullanmam gerektiğini söyledi bana da. 3 gün arayla kullan dedi, sonucu görücez bakalım
Esracigdem Esraberat01 bende de düzenli progestan Kullanımına bağlı akıntı oluyordu doktor probiyotik yazdı geçmezse bu fitili kullan dedi bunuda yazdı şimdilik sirkeli su ile temizleme yapıyorum ve probiyotik kullanıyorum Bir hafta sonra geçmezse bu dediğinizfitili kullanacağım Ama sirkeli su bayağı iyi etki etti
Esraberat01 Esracigdem bende progestan kullanıyordum 2 hafta oldu birakali malesef o gerçekten enfeksiyon yapıyor çünkü akıyor felan sirkeli suyu bende yapım onuda deneyim teşekkür ederim sizinde inşallah geçer hemen
Eebb Esraberat01 bana da verdı gece uyumadan önce yap dedı ki hemen tuvalete falan gıtme ikincısını de hemen önumuzdekı gece yaptım ama bende işe yaramadı bence akıntım oluyor kremsı bır akıntı doktor sana ne dedıyse öyle yap uzman onlar biz sana sadece senın yaşadığın durumu yaşayanlar olarak destek oluruz
Esraberat01 Eebb çok teşekkür ederim evet anlattığı gibi yaptım gece uyumadan almamı söyledi ikinciyi 3 gün sonra söyledi yani umarım geçer inşallah ☺️🙏
Esracigdem Esraberat01 amin insallah kontrolume daha var acaba agızdan mı alsam diye düşünüyorum kaç haftalık başladınız kaç haftalkkken bıraktınız
Esraberat01 Esracigdem ben gebeliğin başında basladim git gide doz düşürerek 18 haftaya kadar felan kullandım ağızdan almanı tavsiye etmem aşırı sersemlik yapıyor baya yan etkisi oluyor fitil de yan etki olmuyor
myprincessgirl Bende de var kaşıntı ama ilk 3 ay bir sey kullanmamam gerektiğini söyledi dr 12. Haftadayım haftaya gidecem inş bir sey verir korkuyorum bebeğe bulaşacak diye sirkeli suyla yıkıyorum ama etki etmiyor
Esraberat01 myprincessgirl Evet ilk 3 ay ben oyle sorunlar yaşamadım muhtemelen sakıncalıdır bol bol su iç bazen limon damlat sık sık idrara çıkarak atmaya calis umarım o şekilde etkili olur