tlhmrv Esraberat01 bn kullandım canım 2 tane cikiyo zaten içinden . Beyaz akıntım oluyodu mantar belirtileri vardı verdi .. ilaç bitti yeniden başladı geçmedi ☹️
Nurse2018 Esraberat01 bana da bunu yazdı doktorum dün henüz almadım alt tarafımda ağrı var dedim diye bunu yazdı sizde vajinal ağrı var mıydı ?
znkara Esraberat01 ben kullanıyorum 14 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde de kullanmıştım bebeğe etkisi yok enfeksiyon daha zararlı bebek için
Esraberat01 tlhmrv kaç haftalık gebesiniz bebekte sorun yarattım ? Sizede çok geçmiş olsun bol bol su icin bana doktorum bunu ne zaman akintin olsa gönül rahatlığıyla kullan dedi ama içimde kuşku vardı deneyimli annelere sormak istedim 🙏🙂
tlhmrv Esraberat01 canım onu 21 haftalıkken kullandim şuan 28 im zararı yok bebeğe için rahat olsun 🙂
Esraberat01 tlhmrv öylemi çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙂 sizde ilk başlarda etki etmismiydi peki
Gzmerk Ben de bir hafta önce kullandım akıntım vardı kullandığım vitaminlerden kaynaklandığını sanıyordum meğer vajinal mantar olmuşum. Kullandığımdan itibaren akıntım geçti hiçbir yan etki görmedim 36.haftamdayım
Esraberat01 Gzmerk çok teşekkür ederim geçtiğine sevindim sizin adiniza sizinde çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙂
Esraberat01 tlhmrv bende bugün başlarim o halde kararsizdim nasıl kullandınız 3 gün arayla diyorlar sizdemi öyle kullandiniz
tlhmrv Esraberat01 canım bana öyle ara ver falan demediler ertesi gün kullandım diğerini ama sana ara ver dedilerse sen onlara uy yine yanlış bilgilendirmeyim senj
Esraberat01 Ayseee_brc çok teşekkür ederim umarım etkisi olur da tekrarlamaz siz gebemisiniz doğum yaptıniz mi 🙂
Esraberat01 Nurse2018 benim şeffaf akıntım ve idrarimda yanma var o yüzden verdi dün bugün kullanicam ağrı sebebi enfeksiyondan dolayı oluyor bende de ara ara oluyor bol su ictigimde biraz hafifliyor tekrarlıyor sonra
Nurse2018 Esraberat01 bol su içmeye çalışıyorum ama yaşam kalitemi düşürdü artık ağrı resmen zor yürür oldum bugün alıp kullanacağım
Esraberat01 Nurse2018 baya ilerlemiş o zaman kuzum senin bol bol yıka doktorun verdiği fitili dene inşallah geçer 🙏
Esraberat01 znkara çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz evet biliyorum bebeğe felan geçiyor enfeksiyon bu fitili de kullanan varmı diye merak ettim google biraz ürkütücü 🙂🙏 peki kullandığınızda geçirdimi tekrar oldumu sonra