znkara Kevserehdhd hayır tabiki doktor veriyor sonuçta zarar verse yazmazlar enfeksiyonun asıl bebeğe daha çok zararı var
Elffth_2017 Esraberat01 bana hamile olmadan önce bunun xl olanını verdiydi eğer doktor önerirse söyleyin yazsın kullanalı 6-7ay oldu daha tazeleme di
znkara Kevserehdhd bu gebeliğimde kullandıktan sonra akıntım azalmıştı ama tekrarladı doktorum başka bir fitil yazdı o daha iyi geldi tabi bu süreçte sık sık çamaşır değiştirmek gerekiyor birde ütülemeye özen göstermelisiniz
znkara Kevserehdhd gebeliğimin başından beri yaşıyorum şuan 33 haftalık beyaza döndü son kullandığım fitilden sonra
Mercimeek Esraberat01 bende krem kullanıyorum ama günler geçtikçe şikayetlerim artıyor delirecem kaşıntıdan
Eymenmoms Esraberat01 kullandım yine tekrarladı benim ki geçmek bilmiyor tekrarlıyor enson sanırım antibiyotik ilaç verdi düşük dozlu
Kevserehdhd Eymenmoms ben iç çamaşırlarını utuledim canm günde 2 3 kere değiştiriyorum bide bol su iç hatta tuvaletkagidiyla değil pamukla falan silsek daha güzel olcak