Yenibirannee Handekolak ben doğma büyüme bayrampasaliyim annemler orda hala haftanin 1-2 günü ordayim evlenince gungorene geldim 🤗😀 canim semtimm
Yenibirannee Anneseker evet evet bende o şekilde düşünüyorum. Çoğunluk hangi bölgedeyse ona gore ortak yer belirleyeceğiz 🤗
Anneseker Yenibirannee bakırköy sahilde kahve alıp oturabiliriz veya başka sahilde olur bende 3 tane kamp sandalyesi var getirebilirim isteyene Metroport big mamas geniş güzel bir cafe
Yenibirannee Eğer ortak güzel bir yer bilen varsa da yazabilir kızlar 🌸 ona göre kararlaştıralim. Birde en cok haftaici mi musait olursunuz haftasonu mu? Benim 2 yasindaki bebeyi babasina bırakırım haftasonu olursa 😀😀😀😅😅
aysenuroztunc Yenibirannee Zeytinburnu sahil yada Bakırköy sahilde oturabiliriz çay kahve alıp yada Merter’de şelale restorant var orda toplu organizasyon için uygun oluyor ayrı salonları var bebekli anneler için önünde park mevcut zeytinburnu metrobüsle arası da 5 dk
Sayandlek90 Yenibirannee evet keyifle gelirim ben herkese uyarım 2 aylık yeni hamilelerdeniM ve bence whatsapp grubu kurmalıyız keyifli olur en azından acil bir şeyde yardımcı da olur bilgili annelerimiz 🙏💐
Yenibirannee aysenuroztunc Anneseker Sayandlek90 gozidk Mujde1991 alitalia Gezgin1Anne zeytinburnu yada bakirkoy sahili banada uyar kizlar. Sahilde kafe varsa oturabiliriz olmadi bende de 2 tane kamp sandalyesi var 😅😅😅 etiketleyemediklerim kusura bakmasin isimleri hatirladiklarimi etiket yapabildim ❤️
Yenibirannee Gün olarakta pazar günü öğlen 14:00 gibi uygun mudur Yer olarakta Forum İstanbul AVM @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234
Yenibirannee Neslihannd nur__a gozidk ikizprensesannesi acilicigkofte Nesaras busrabrbr Kkaraca aysun1-zleli KE_A KE_A Aygl61 Tugbamf Ebru_Anne34 alyns Demetmom newmom07 newmom07 TubaEraslan kardelenlii @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234 @ipekravzaninannesi Rabisozdmr Gullusah37 Kızlar gün saat olarak yeni post açtım. Detaylari burdan devam edebiliriz ❤️🥰
Carpediem_7 Yenibirannee Kartalda oturuyorum. Pek bilmiyorum henüz İstanbulu. Karşıya gelebilir miyim ki🤦♀️🤔
zeynozey Yenibirannee Ayy çok güzel bir etkinlik olurduu amma 36 haftalık kızımla bu sıcaklarda evden çıkma fikri🥲🥲🥲🥲🥲 aşırı üzüyor beni😅😅 bebekle buluşma yapılırsa kaçırmam daha sonra inşallah 🤣🤣🤣🤣