elifsen Ben hala metrobüs veya marmarayın güzergahında bir yerde olması taraftarıyım. Hiç bilmeyenler için duraklara yakın olması en mantıklısı
Yenibirannee aysenuroztunc Anneseker Sayandlek90 gozidk Mujde1991 alitalia Gezgin1Anne zeytinburnu yada bakirkoy sahili banada uyar kizlar. Sahilde kafe varsa oturabiliriz olmadi bende de 2 tane kamp sandalyesi var 😅😅😅 etiketleyemediklerim kusura bakmasin isimleri hatirladiklarimi etiket yapabildim ❤️
Sayandlek90 Yenibirannee olur bana uyar ben gelirim ama en sonunda karar verince grup kuralım da daha rahat ederiz tabi size uyar ise 💐🥰
Yenibirannee Yada Forum İstanbul gibi AVM de de buluşabiliriz hem kartaltepe-kocatepe metro durağında iner inmez orda. Oturur cay içeriz. Maksat buluşup tanışmak ❤️🤗
gozidk Yenibirannee valla bana uyar ama meteoroloji uyarı yapıyor sıcaklıklara dikkat etmemiz konusunda artacakmış iyice bence avm gibi yerler hamile ve anneler açısından daha mı iyi olur bilemedim 🙏🏻😄
Yenibirannee Anneseker orda disarda da kafeler var cay icme yeri o yuzden fikir amacli dedim ama sahilde uygun benim icin 🤗🤗
Yenibirannee Gün olarakta pazar günü öğlen 14:00 gibi uygun mudur Yer olarakta Forum İstanbul AVM @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234
Yenibirannee Neslihannd nur__a gozidk ikizprensesannesi acilicigkofte Nesaras busrabrbr Kkaraca aysun1-zleli KE_A KE_A Aygl61 Tugbamf Ebru_Anne34 alyns Demetmom newmom07 newmom07 TubaEraslan kardelenlii @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234 @ipekravzaninannesi Rabisozdmr Gullusah37 Kızlar gün saat olarak yeni post açtım. Detaylari burdan devam edebiliriz ❤️🥰
Yenibirannee aysenuroztunc olsun tatlış anne olma yolunda adaysiniz o zaman 🥰 Allah tez zamanda gönlünüze gore versin. Bende bebek düşündüğüm zaman hep anne olan arkadaşlarımla görüşüyordum. inanin fikir alip bilincli anne olmak çok güzel. Ve bu uygulama sayesinde hic tecrübesiz gibi olmadim 🤭🤭
Dadymom1 aysenuroztunc ah 🙏🏻 en doğru zaman da en güzel zaman da size gelsin inşallah 🌸🌸🌸 bende 1 yıl sonunda 3 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse, sizin için de çok dua edeceğim 🌸🌸🌸
aysenuroztunc Yenibirannee yaaa desteğiniz için çok teşekkür ederim buluşma olursa inşallah gelirim ❣️