Yenibirannee Gün olarakta pazar günü öğlen 14:00 gibi uygun mudur Yer olarakta Forum İstanbul AVM @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234
Yenibirannee Neslihannd nur__a gozidk ikizprensesannesi acilicigkofte Nesaras busrabrbr Kkaraca aysun1-zleli KE_A KE_A Aygl61 Tugbamf Ebru_Anne34 alyns Demetmom newmom07 newmom07 TubaEraslan kardelenlii @aysenuroztunc @Tugbamf @Anneseker @Deletedmom_85 Happymomme Buhuu Dadymom1 Karadenizzz61 Sayandlek90 gozidk Hevida NesliMomm Fatmauzun_ Gezgin1Anne Carpediem_7 alitalia Mujde1991 iremkayass47 Sayandlek90 Lelizcim Handekolak DidemB Asel-61 aybukemessr 344149 Mervedenizkrks damla097 ipekravzaninannesi ysmkr gulsahklkn Esraaaaacun Sevilaycimen Aylasss97 Munevver_bozdogan Melisaumy ilayda-1234 snyulk Askkus Dadymom1 Ayazmom_ Meriva Mutlulukkk Elif2796 Sevalinkaa babyasyanil Mervedenizkrks Bogaburcu elifsen ilayda-1234 @ipekravzaninannesi Rabisozdmr Gullusah37 Kızlar gün saat olarak yeni post açtım. Detaylari burdan devam edebiliriz ❤️🥰
Yenibirannee Anneseker evet evet bende o şekilde düşünüyorum. Çoğunluk hangi bölgedeyse ona gore ortak yer belirleyeceğiz 🤗
Mervedenizkrks Yenibirannee maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Avcılardayım ben ☺️
Yenibirannee Handekolak ben doğma büyüme bayrampasaliyim annemler orda hala haftanin 1-2 günü ordayim evlenince gungorene geldim 🤗😀 canim semtimm