Merhaba yeniyim dün katildim 2 haftalik hamileyim ve ilk hamileligim 💕 acaba tecrübeleri anneler ve anne adaylari bana ne yiyip yemememi önere bilirmi 🌸 yogurtlu karnibahar veya corba gibi seyler haric cigköfteciden veya dürümcüden birsey yiyebilirmiyim? Aksam esimle cikip bi iskender vs yesem zarari olur mu? Doktora da görünücem tabi ama suanlik merakliyim iste 😍 tesekkürler simdiden 💞

ErvaVeBebegi, başlığı Cigköfte ve dürüm olarak değiştirdi.

ErvaVeBebegi çiğ köfte zaten zararlı pişmemiş olduğuniçin ve baharattan dolayı önerilmiyor ben dışarıdan hiç bir yemek yiyememiştim mesela kokularını duydukça tiksinirdim

Ben bütün saydıklarını yedim ne olabilir ki abartmayın lütfen buradakiler hamileliği boyunca ne yapıyor anlamıyorum onu yeme bunu kullanma şunu yapma cidden komik geliyo 😀

Deris tabiki normal kadar da olmasın bazı şeyler ama kasmaya gerek yok sağlığın yerindeyse Allah’ın izniyle birşey olmaz

Deris aynen öyle bende yedim arada da yiyiyorum . Ona bakardak dikkat etmediğimiz o kadar şey var kii 😄

Deris ohh en güzeli 😂 ya bende okudum yenmez icilmez diye esimde basladi dikkat et bunu yeme sunu ic vs gibi ondan sasirdim bide ilk hamileligim milletde bize öyle diyince acaba degisik bir plan mi yapayim diye düsündüm 😂

Valla ben cigkoftedede yiyorum durumde yiyorum 🤔

Ben tüp bebekle hamile kaldım.Daha transferimin yapıldığı gün çıktık,çok açtım,iskender yedik,bide üstüne sonra waffle yedim 🙂
          O sıra dönere sardım...

Peşinden de çiğ köfte dürümle devam ettim bi süre.Ohoo,arada burger king,dominos... Çokta üzerine düşmemek lazım.Bende dedim sağlıklı beslenmeliyim ama insanın canıda istiyor yani...

ErvaVeBebegi o kadar da sıkmamak lazım ben Çiğköftemi de yiyorum yeri gelince dürüm de yiyorum o kadar çok kasılmamak lazım aşırıya kalmadıkça bir sorun olmaz canım canın ne çekiyosa ne istiyorsa ye ☺☺Haftada 2 gün de balığı ihmal etme 😌😌

ErvaVeBebegi benimde ilk bebişim. İlk zamanlar sütü yumurtası osu busu kafayı yicektim. Çevrem sağolsun yendim o duyguyu takmıyorum az az ne istersem yiyorum. Abur cubur asitli gıda yemiyorum ama 😄