Çiğ et olmadığı sürece yiyebilirsin canım korkma .. 🙂
Cigköfte ve dürüm
GoncaSevgiliz anladim iste her kafadan birsey gelince insan bi merak ediyor 😂
Damla________ dimi bi oturusda 5 tane yemiycem ya 😂
GoncaSevgiliz bulanti dan heralde ?
Deris ohh en güzeli 😂 ya bende okudum yenmez icilmez diye esimde basladi dikkat et bunu yeme sunu ic vs gibi ondan sasirdim bide ilk hamileligim milletde bize öyle diyince acaba degisik bir plan mi yapayim diye düsündüm 😂
Handeaslan39 tesekkür ederim 😍
Nursem yinede bide ilk hamileligim ya biraz insan herseye takiyor ister istemez 😂
Valla ben cigkoftedede yiyorum durumde yiyorum 🤔
Ben tüp bebekle hamile kaldım.Daha transferimin yapıldığı gün çıktık,çok açtım,iskender yedik,bide üstüne sonra waffle yedim 🙂
O sıra dönere sardım...
Peşinden de çiğ köfte dürümle devam ettim bi süre.Ohoo,arada burger king,dominos... Çokta üzerine düşmemek lazım.Bende dedim sağlıklı beslenmeliyim ama insanın canıda istiyor yani...
ErvaVeBebegi o kadar da sıkmamak lazım ben Çiğköftemi de yiyorum yeri gelince dürüm de yiyorum o kadar çok kasılmamak lazım aşırıya kalmadıkça bir sorun olmaz canım canın ne çekiyosa ne istiyorsa ye ☺☺Haftada 2 gün de balığı ihmal etme 😌😌
ErvaVeBebegi benimde ilk bebişim. İlk zamanlar sütü yumurtası osu busu kafayı yicektim. Çevrem sağolsun yendim o duyguyu takmıyorum az az ne istersem yiyorum. Abur cubur asitli gıda yemiyorum ama 😄
- Düzenlendi
Bnde arada dışarıdan yiyorum quwenilir iyi bı yerde dışarıdan yiyebilirsin ciqkofteyide etsiz olanı tüketmek qerekiyormus içinde ciq et olduqu için etsiz olanı tuketebilirsin. Ama fazla acılı yememeni tawsiye ederim ileride acı mide yanması yapabiliyor midem yanıyor ama bnde wazqecemiyorum😊
Bana doktor etsiz de olsa hijyen ve icindeki maydonazdan dolayı izin vermedi toksoplazma bagısıklıgım yok cok cok iyi yıkanması gerekiyormus her seyin. Bana zararı yok ama bebise zararı cokmus
Valla canım istedi gidip yiyecegım şimdi 😂😂
Bende aksama yapacam çiğköfte buyrun kızlar misafirim olun
YamacDemirinAnnesi tesekkür ederim 😍 tamam baligi bol yiycem insallah 😂
Nursem tesekkür ederim 😍