Havvaca babyasyanil bebek zayıflamış mi içeride neden o kadar fark var hemde 6 gün sonra.cihaz mi kötü 🤷🏻♀️
babyasyanil Havvaca hiç bilmiyorum şok oldum😅 hastanede özel ve yeni bi hastane. Arkadaşımın bebeğine 3600 dedi 4600 doğdu beylikdüzü medical park hskxwlsls
HurremSultan Cmc1-kfkfk 4 üstü dediler hxsjjxd 4.850 dogdu oğlum jcin 💙 3 buçuk civari dediler 3.330 gr dogdu kızım 🌸🌸
Sumeyyenur1 HurremSultan masallah ne yiyip içtiniz özellikle yediğiniz bişey varmydi? Benim bebiş biraz zayıf kalmış eşimde bende kiloluyuz ondan bebise kilo aldırmaya çalışıyorum 🙂
yinehamile Cmc1-kfkfk her iki hamileliğimde de devlet takipliydim ilkinde 3,5 kilo civarında dediler 3486 gram doğdu, ikinciye ise 3300 3400 civarında doğar dediler 3430 gram doğdu.
Kukulikukuli12 Cmc1-kfkfk 38.hafta 3900 dediler. Ben 41.hafta dogum yaptım yani arada tam 1 ay var. 3700 54 cm dogdu kızım
EnsarMusabBeren Sumeyyenur1 ben henuz doğum yapmadim 35.haftamdayim 2800 dedi ..muz ve kaşar kilo aldırıyormuş bebise son zamanlarda bunu deniycem bakalim 1hafta sonra kontrolde ne cikacak😊saglikla gelsinler
Sumeyyenur1 EnsarMusabBeren 34 haftam da 2100 bakalım bizim kaç olcak dikkat ediyorum yediklerime . Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Havvaca babyasyanil şok oldum valla Benim Dr um 100 gram eksik ya da 100 gram fazla çıkar çok oynamaz bu dedi🤷🏻♀️
babyasyanil Havvaca çevremde örneği çok benim ya. Kuzenimin bebesinede 4 kg üstü bu bebe dedi mesela ünlü doktor cihan tanyolaç bebe 3200 doğdu. Kime güvencez baba shshshs
Cmc1-kfkfk babyasyanil arada gün sayısı fazla olmasına rağmen bayağı fark çıkmış acaba ölçümlerde mi hata yapıyolar