-BABA- Fulya1993 7+4 gittiğimde kalbi çok iyi atıyordu . Ama kese normalde daha buyuk olmalı , keseyle bebek aynı ılerliyor denildi . bir hafta sonrası 9 zun başına bugün randevum vardı . Kalp atısı alamadık . eve geldi. kanamam zaten başladı . seninki güzel ilerlesin inş🙏🏻
Fulya1993 -BABA- inşallah bana da sadece herşey normal deniyor ama neden hafta ilerlemiyor gece gunduz onu düşünüyorum
Buseerdem1 -BABA- aynisi başıma geldi beklesen sorun olmaz ama bi gece kan içinde gelirsin dedi kendi psikolojin içinde bence gitmelisin zaten narkoz verip uyutuyorlar
-BABA- Buseerdem1 kanama zaten kendiliğinden düşüyor demek değil mi ? evde düşük yapanlarda sonuçta kanama gecırıyor ? bunu sınırı nedir ? ne riskli yani ? zaten kanamayla düşmüyor mu ? bunu anlayamıyorum.
E6366 -BABA- merhaba geçen sene aynı durumu yaşadım kanamam oldu gittim devlet hastanesine kalp atışı devam ediyor 6+2 1 ay sonra gel dedi gönderdi 2 hafta kanamam oldu eşim özel hastaneye götürdü normal olamaz bu durum diye 6+2 de kalbi durmuş ama düşmemiş kürtaja alındım. Yani her kanama düşük yaptırmıyor bilginiz olsun
Buseerdem1 -BABA- kanama evet düşüyor demek ama benim kanamam olmamıştı kalp atışları durmuştu mecburen kürtajla aldılar zaten içerdr parça kalabildiği için yine de bunu yapiyolar
Gamzekck_ Çok geçmiş olsun adınıza üzüldüm Benim de ilk hamileliğimde kalbi durmuştu doktor kürtaj önerdi kese çok sağlam tutunmuştu düşmez dedi ama zor oldu tabiki sezeryan sonrası bile bukadar ağrı kalmamıştı karnım çok hassas oldu eşimi yanımda yatırmadım 15 gün boyunca 😔 sonra düzeldim hemen diğer ay hamile kaldım rahim temizlendiği için hamile kalmak çok rahat oluyor oyüzden bence hiç ara vermeyin derim. Şimdi ne hamileyim ama endişelerim var inşallah sağ Salim doğar 😞
-BABA- Gamzekck_ Gamzekck_ tşk ederim . umuyorum benim de kendiliğinden temızler . sonra yine sizin gibi mutlu olurum.
Nursena2023 -BABA- Benimde boş gebelikti kendiliğinden kanama başladı biraz sancılı oldu ama tamamen temizlendi. Bana doktor demişti kanaman var vücut atar diye öyle de oldu. Geçmiş olsun bu Arada
Mervedenizkrks -BABA- bende düşük yaptım ve evet pıhtı atıcaksın bu iyi bişey parça kalmaması için Ben düşük yaparken kanamam toplam 11 gün sürdü bu süreç kaç hafta olduğuna bağlıymış doktorum demişti ve evet aşırı sancılı geçti bir gece sadece içim üşüyor sancım var titriyorum sanki üşütmüşüm gibi ama bildiğin içim bir anda somsoğuk sonra sıcacık oluyor gibi farklıydı sancısı da parça düşürürken sanırım oldu aşırı bi girdi bi gitti ama bir gece sürdü sadece sancısı yine de sen bilirsin ben kürtaj önermem ama 9 haftalıksın o yüzden doktor daha iyisini bilir istersen dayanırım dersen sana da bir zararı olmicaksa bekle bir kaç gün sonrasında kontrol ettir parça kalıp kalmadığını Artık kalırsa da bunumda göz önünde bulundur sana kalmış bişey hakkında hayırlısı olsun
-BABA- Mervedenizkrks dediğiniz gibi ‘ agrım çok az ‘ ikinci günüm bugün kanamam arttı ‘ minik pıhtılar var ‘ ilk defa bugün pet taktım. bebe asprini içtim . sakince gozlemlemeliyim diil mi ? kuyruk sokumumda minik bir agrı var ‘ bol su içiyor ve tuvalete gidiyorum. ne zaman endişe etmeliyim . kanamam bitince kontrole mi gidiyim ? siz nasıl yapmıstınız ?
Nursena2023 Mervedenizkrks 11 haftada falan düştü bekledik belki görünür diye ama görünmedi kendiliğinden düşük başladı zaten. Beta değerimi hatırlamıyorum 8 yıl önce olmuştu.
Veronika -BABA- benim de 7 haftalık diye hesaplayıp gittiğimde 3. Haftasında gelişiminin durduğunu öğrendim zaten kanamam başlamıştı 2 hastaneye gittim ilki kürtaj yapacaz dedi istemedim ordan medipole gittim doktor ilk gebeliğim olduğu için kürtaj tavsiye etmedi ve kanama yoluyla düşük yapabileceğimi söyledi 2 hafta içinde tamamen kanama yoluyla gitti ama çok şükür 3 Ay sonra tekrar gebe kaldım sizin içinde Rabbım en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin üzülmeyin demeyecem ama kendinizi yıpratmayin sigara kullaniyosaniz bırakmaya çalışın kilo fazlaniz varsa vermeye çalışın daha sağlıklı Bi gebelik için gerekiyormuş doktorumun tavsiyeleri
-BABA- Veronika kusura bakmayın ‘ müsaitliğinizde cevaplayın lütfen rica ediyorum. Çok hafif bel ağrım var bol bol su içiyorum ve kanamam yogunlaştı ‘ ama rahatsız eder pozısyonda değil ‘ minik parcalar düşüyor . normal değil mi ? sakin olmalı ve sökülmesini beklemeliyim . çünkü dün başladı ve artış gosteriyor ama tansiyonum . ağrım çok normal , mini kuyruk sokumu ağrısı sadece . sizin de boyle mi ilerlemişti ?
Omerkazim -BABA- cokk tesekkur ederim cnm. Sanada cok gecmis olsun.benim 9 yil sonra tup bebekle olmustu ikizlerim. Malesef dusukle sonuclanmisti.ama cok sukur suan yine tup bebekle 11+1 hamileyim. En kisa zamanda tekrar nasip etsin rabbim sanada🤲🤲
Sermec27 -BABA- 1 hafta önce kürtaj oldum 9+4 sandığım bebeğim 7+4 te kalbî durmuş bende söyledim doktora kendiliğinden düşse olur mu diye olmaz dedi mecbur kürtaj oldum bu benim 3. Kaybım iki kürtaj bir ölü doğumum var çok şükür 2 yaşında da bir oğlum var nasip böyleymiş vardır bir hayr rabbim bizleri tekrardan sevindirsin İnşallah 🤲
Ayfer- -BABA- kürtajdan korktuğunuz için mi beklesem mi diye düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse ben kürtaj oldum inanın hiç bi zorluğu yok zaten narkoz alıyorsunuz kalktığınızda gayet sağlıklı devam ediyorsunuz
-BABA- Ayfer- rahim yapışıklığı yada parca kalımı olmasın , rahim kendiliğinden dogal yolla atabılsın diye beklıyorum, acele etmıyorım. kanamam başladı çünkü , belki kendisi becericek , sonra tanıkı kontrole gidicem .
-BABA- E6366 olabılır haklısınız . bır gün daha kendimi gozlemleyip gidicem . şuan minik pıhtılı kanamam mevcut . tşk ederim