-BABA- Ayfer- rahim yapışıklığı yada parca kalımı olmasın , rahim kendiliğinden dogal yolla atabılsın diye beklıyorum, acele etmıyorım. kanamam başladı çünkü , belki kendisi becericek , sonra tanıkı kontrole gidicem .
-BABA- Veronika kusura bakmayın ‘ müsaitliğinizde cevaplayın lütfen rica ediyorum. Çok hafif bel ağrım var bol bol su içiyorum ve kanamam yogunlaştı ‘ ama rahatsız eder pozısyonda değil ‘ minik parcalar düşüyor . normal değil mi ? sakin olmalı ve sökülmesini beklemeliyim . çünkü dün başladı ve artış gosteriyor ama tansiyonum . ağrım çok normal , mini kuyruk sokumu ağrısı sadece . sizin de boyle mi ilerlemişti ?
Veronika -BABA- benim de aynen böyle olmuştu pembe Bi kanamaydi başlarda adet gibiydi( benim yaklasik 3 hafta sürdü cok az az basladi zamanla artti) daha sonra parçalar şeklinde hatta bi keresinde işaret parmağım büyüklüğünde bisey düşmüştü korkmayın kürtajdan iyidir sonra adet olmuşsunuz gibi bikac gun devam eder ve biter en sonda kanamanız bittiğinde beta değerinizi olcturun doktor kontrolüne gidin
-BABA- Mervedenizkrks dediğiniz gibi ‘ agrım çok az ‘ ikinci günüm bugün kanamam arttı ‘ minik pıhtılar var ‘ ilk defa bugün pet taktım. bebe asprini içtim . sakince gozlemlemeliyim diil mi ? kuyruk sokumumda minik bir agrı var ‘ bol su içiyor ve tuvalete gidiyorum. ne zaman endişe etmeliyim . kanamam bitince kontrole mi gidiyim ? siz nasıl yapmıstınız ?
-BABA- Veronika çok teşekkür ederim ‘ aynı ılerliyoruz sanıyorum . öyle yapıcam . gozlemlemeye devam . umuyorum parca kalmaz veya kürtaj olmak zorunda kalmam , boyle atlatırım bu süreci . çok üzücü 🥺🙏🏻
Veronika -BABA- inşallah kürtaj çok kötü bir travma gibi geliyor ama bu şekilde olunca bunu Bi adet döngüsü gibi düşünüyorsun 3 Ay sonra tekrar gebe kaldım o yüzden lütfen sen de kendini çok üzme hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah hatta medipoldeki doktorum da bana aynı şeyleri yaşadığını ve üstüne ikiz gebe kaldığını söylediğinde inanmamıştım ama doğruymuş sen de moralini bozma sağlığına dikkat et 💕
Minik_2 -BABA- ilk hamileligimde kalbi durmuştu kürtaja alindigim için çok ağrı cekmedim .3 ay sonra tekrar hamile kaldim yine kalbi durmuş dendi .bende kürtaj olmak istemedim zor olur hamilelik diye duymuştum .kendim bekledim düşmesini.ama yaşadığımi bı eşim bı Allah bilir sabaha kadar ağladım sancidan .sabaha karşı bitmişti yorgunluktan uyuyakaldim .zor süreçti benim için .
-BABA- Minik_2 geçmiş olsun . ben agrısız hafif bel agrısıyla devam ediyorum , 2.ci günüm . artar mı acım sancım şuan hiç bilmiyorum. bakalım. sabır . dua 🙏🏻
-merve13 -BABA- ben gündüz düşük yapmaya başladım baya kanama oluyo akşamüstü doktoruma gittim yoğun kanama geceye kadar devam ederse gel dedi ama ben çoğunluk parçaları düşürmüştüm zaten iki üç gün daha parça geldikçe kanama olur dedi öylede oldu regl gibi bir kaç gün devam etti beş gün sonra gittiğimde parça kalmamıştı
Buseerdem1 -BABA- kanama evet düşüyor demek ama benim kanamam olmamıştı kalp atışları durmuştu mecburen kürtajla aldılar zaten içerdr parça kalabildiği için yine de bunu yapiyolar