yysmnn Elif380 benimde son adet tarihim 1 haziran geçen perşembe yaptırdığımda 1024 çıkmıştı seninki bugün için az sanki biraz inşallah sağlıkla gelsin😍
ElifKarata Selinakbas duphalac kullanıyorum canm ama onun da pek etkisi olmuyor gebelik öncesinde de kabz kronik ti bende zaten smdi gaz eklendi üstüne ekstradan katlancaz dogurana kadar nabalm 😇
Seydoss SNurays canım bende 6+5 deyim 1.5 kilo almışım sizce çokmu kafama takmaya başladım kilo konusunu baksan öyle gözle görünür çok bisey yok ama tartiya çıkınca moralim bozuldu
Parlakk Bizde bugün 5 haftalık olduk geçen hafta beta 330 çıktı bugün tekrar verdim arada baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum inşallah sağlıkla gelirler 🥰
busra217 Tugcekmr 7+1 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde küçük bi kanama alanı gördü doktor ultrasonda. Kanamam vs bişeyim olmadı sadece ultrasondan bakınca gördü doktor. Progestan fitil kullanıyorum. Daha önce başına böyle bişey gelen var mı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim kızlarr🥺
Gebe90 Ayın 5 inde beta 259 çıkmıştı. Bugün gittim keseyi tam göremedi beta istedi yine. Bugün 6529 çıktı. Normal midir herşey ya? Allahım sen koru bebişleri
Elvedaa Bende 11. Haftadayım halsizlik çok fazla iştahım hiç yok 3 kilo verdim bulantım oluyor ilaç verdi doktor iyi geldi şimdilik
Minigiim-vebenn52 Elvedaa ya bende aynı 11+4 üm şuan ama yavaş yavaş Karnım cıkmaya başladı kendi kilom desem 2 kilo vermişim gebelikten bu yana sende de varmı karın çıkması iç karnım mı küçük acaba hemen dışa vurdu 😂
SEV0 Elif380 aynıyız kuzum seninle bende 5+5 deyim 🥰 ev süpürürken resmen en düşük seviyede süpürüyorum çektiriyor kasığımdan
Sahmer Gencoglugizem bizde bgn 7+ 2 olduk aynıymışız bu spriz oldu kazazede 2 tane kızım var onlarda kusmaktan bir şey yiyemezdim az yememe rağmen bunda akşam olunca mideme ağrılar sanki dediğiniz gibi öküz oturmuş Şişkinlik akşam olunca bana bir haller oluyor. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Defnecigim Tugcekmr 6. Hafta ciddi depresyon yaşıyorum sürekli ağlayasım geliyor ve morelim hiç düzelmiyor. Aşırı hassasım geceleri ve sabahları mide bulantısı ve titreme geliyor. Onun haricinde birşey yok zaten bunlar yetiyor :(
Dilara_erc1 7+1 tüm annislere selam, kalp sesimizi duyduk cok sükür migde bulantisi oluyor ama kusacak kadar degil sadece herseyden tiksiniyorum meyve haric :) asiri uyku ve halsizlik var ve tabiki gaz sorunu😭🤰🏽
Sahmer Gencoglugizem amin Allahım evladınızı size bağışlasın akşam olunca zorlanıyorum kilomda 57 kiloluda değilim kilo almam hiç iç karnım var ama anlayamadım bu şişkinliği erkenden kızlarda olmazdı
Anneadayi_2610 Gencoglugizem valla bende yemek yediğime pişman oluyorum normalde mide bulantım yok çok şükür ama mide ağrım bazen çok oluyor rahatsız edici kusma geliyor
Ae3800 Aleynacete adetim 2 gün gecikti dün vermiştim kan 1753 çıktı olabilir mi ki babannemde de ikiz var
Sulens Nurays95 benim erken döllenme olmuş 25 Haziran’da vernistim kan ☺️29 Haziran’da en son 1467 çıkmıştı , 4 Haziran’da da keseyi gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz ☺️☺️