AysnrTml ElifKarata valla ilk zamanlar bende çok zorlanıyordum gazdan ve büyük tuvaletimi yaparken çocuğu olan kim varsa etrafımda sakın ıkınma dedi kendi kendine gelmesini bekle vs dedi ona rağmen şuan bebeğim aşağıda ve erken doğum riskim var yine de siz bilirsiniz tabi ben sadece söylemek istedim
ElifKarata AysnrTml sağol canım dikkat ederim tesekkr ederim . İnşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına
denizalismom Hilalozkan_94 kaşık ve bel ağrısı ama ilk göğüs ucu kaşınması ve şişkinlik oldu adete bir hafta kala . Şuan hala devam ediyor canım
Fatma_armutcu Elif380 hemen hemen aynıyız benimde 480 çıktı bugün 4 hafta gözüküyor ama doktor tahmini 2 haftalık dedi
Eses-95 Tugcekmr Biz de 10+4 olduk🙏 Evet uykusuzluk halsizlik ara ara oluyor 6-7.haftalarda çok daha fazlaydı.Ama gaz şişkinlik iştah tavan malesef 2 kilo aldım doğuma artı kaç kiloyla gideceğim merak konusu 🥺
Ae3800 Aleynacete adetim 2 gün gecikti dün vermiştim kan 1753 çıktı olabilir mi ki babannemde de ikiz var
Ayseyllmz Aleynacete yanlış bilgilendirme yapmayalim lütfen.. ben 3 gün geciktim 55bin kusurlerde çıktı.. tek bebek üstelik.. doktorum bile ikiz demedi sonuca bakınca.. yani belkide boş yere ümit vermeyin😵💫 yazık günah :(
Ayse2306-  Kızlar Yolk kesesi görünmedi doktor altdan bakayım dedi bırakmadım bakabilir misiniz bi
Aslii- Ayse2306- benim de 6+5 te aynı bu şekilde yolk kesesi görülmemişti bugün 8 olduk kalp atışı için gel dedi Dr bugün gidicem bakalım ne olcak hayıtlısoyla
ElifKarata Selinakbas duphalac kullanıyorum canm ama onun da pek etkisi olmuyor gebelik öncesinde de kabz kronik ti bende zaten smdi gaz eklendi üstüne ekstradan katlancaz dogurana kadar nabalm 😇
Sedo92 Bende 11 haftalik oldum ama yüksek tansiyon var suan pazartesi doktora gidicem. Napabilirim düsürmek icin bilmiyorum. Bebekte biraz geriden geliyor korkuyorum
Burcuilker1 Elif380 bende 5+3 oldum bugün bazen feci kasık ağrım oluyır ve göğüslerim patlayacak gibi cuma randevum var bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız 😻😻❤️
Burcuilker1 Fatma_armutcu benimde 2354 çıktı 7 gün geçmişti tam bende yeni öğrendim cuma gitcem ama benim niye çok fazla ikiz mi acaba ahaha😄😄😄
havakervan Tugcekmr Bende 11. Haftaya girdim mide bulantısı kusma koku hassasiyeti mide yanması herşey var karnımda büyüdü biraz son olarak asla doymuyorum 😅
Dadymom1 Bende 4 haftalık hani :) beta Hcg 1993 çıkmıştı. Hafif kasık ağrısı, aşırı uyku ve halsizlik yaşıyorum
Miracleee Dadymom1 canım hayırlı olsun. adetime 8 gün kala 62 beta, 4 gün kala 600 beta normal mi sence. Bugün benimde 4+0