Hacer98 Tugcekmr bende de sişlik var ve bi kila almışım 6+5 deyim ve asırı mide yanmam ve bulantılarım var
Parlakk free1 sizinle aynıyız benimde son adet tarihim 6 haziran kanı ne zaman vermiştiniz acaba ben ayın 5inde verdim 330 çıktı bugün tekrar verdim sonuç daha çıkmadı
Tugcekmr Beyzanrrr Doktorun dediğini uygulamada ayarlayabilirsin canım benim ☺️ Ben son adet tarihime göre hamile kalmadım mesela doktorun dediği tarihe göre hesapladım uygulamaya ona göre kayıt oldum ☺️
Ressammom Kızlar 5. Haftadayım tam mide bulantım arada bir gelir gibi yapıyor sadece o kadar kasıklarım ağrıyor arada bir, gaz problemi bende de var Keseyi gördük çok şükür benim gibi 5. Haftada olan varmıı son adet başlangıcı 6 haziran idi.
Cansu-11 Ressammom bende aynı ama çok şükür sadece sırt ağrım var yarın ilk defa doktora gidicem acaba keseyi görür müyüm
happy-26 Ajhfjska ben ilk hamile oldum 5 haftalığa kadar kahverengi leke geldi şimdi ise sarı geliyor oda iltihap diyorlar doktoruma söyledim oda günde 2 buçuk litre su tüketeceksin dedi
haticebusraa happy-26 benim de 4 ve 5. haftalarda kahverengi leke geldi, doktor her kanama risktir deyip progestan hap verdi bir de düşük iğnesi gerek var mıydı bilmiyorum
Minigiim-vebenn52 Elif380 benim kesem 4.5 haftalıkken görünmüştü kalp atışı da 6. Haftada görüldü kesen görülür muhtemelen
-Rabiakaraca12 Minigiim-vebenn52 Ben size bişi sorsam şuan kese var ama içindr bi belirti yok uygulaya göre 7 doktor haftasını demedi başka bir yere göre ise 6 haftalık bebeğin görülmemesi normal mi
Minigiim-vebenn52 Elvedaa ya bende aynı 11+4 üm şuan ama yavaş yavaş Karnım cıkmaya başladı kendi kilom desem 2 kilo vermişim gebelikten bu yana sende de varmı karın çıkması iç karnım mı küçük acaba hemen dışa vurdu 😂
Fatma_armutcu Elif380 hemen hemen aynıyız benimde 480 çıktı bugün 4 hafta gözüküyor ama doktor tahmini 2 haftalık dedi
Burcuilker1 Fatma_armutcu Ay cuma günü artık az kaldı bakalım ne çıkacak 🤣 herkes yazmış 300 400 beta benimki 2354 Allah korusun daha sıkıntılı birşey yoktur da inşallah
Parlakk Arzukrkmz_ bende yok denecek kadar az kendimi temizliğe çok kaptirirsam oluyor ama dikkat etmeye çalışıyorum çok fazla göğüs hassasiyetim var birde arada baş dönmesi oluyor
Arzukrkmz_ Parlakk bende arada oluyor olduğu zaman berbat bi şekilde ağrısı oluyor 10 15 dk uzanınca geçiyor
Bsrslr Tugcekmr 13 haftadayim geceleri çok dönüyorum iştahım normal ama çabuk acıkıyorum biraz korkularım var 🥰🥰
Parlakk Arzukrkmz_ sizde dikkat edin benim önceki gebeliğim sagliksiz oldu alındı ben onda hep iş yaptım hiç dikkat etmedim gelişmedi ilk haftalarda pişman oldum çok o yüzden bunda dikkat etmeye çalışıyorum