Miracleee Tugcekmr 60 tan 600 e çıkan beta ile sanırım henüz 4 - 5 haftalık hamileyim. Perşembe gideceğim ilk kez umarım kese görünür. Heyecanlıyım ve aşırı uykuluyum ☺️
seizetheday Tugcekmr bende de aşırı iştah aç kalamama durumu vardı fakat rahatsızlandım ve bir şey yiyemiyorum her şey yasak onun dışında halsizlik ve uyuma isteği bende de var kilo almadım 10+1 haftalık hamileyim 🌸
SNurays Zeynep-92 bende 10+4 deyim bugün 5 kilo aldım ben ya 52 ile başladım 57 kiloyum şimdi canım ne isterse yiyorum bulantım da prilam dr ile geçiyor gaz bende de oluyor bazen sıkıştırıyor sonra rahatlıyorum normal sanırım bu haftalarda
Seydoss SNurays canım bende 6+5 deyim 1.5 kilo almışım sizce çokmu kafama takmaya başladım kilo konusunu baksan öyle gözle görünür çok bisey yok ama tartiya çıkınca moralim bozuldu
MelteM2cck Ae3800 parol bana da fayda etmiyordu ama minoset fayda ediyordu hemen rahatlıyorum. Doktora yazdirabilirsin Bi de minoset dene derim
denizalismom Ae3800 migros ta migren ped leri var mentollü baş ağrısı için . Gebeler kullanabilir yazıyordu
Elif380 @Ae3800 ilk gebeliğimde magnezyum içiyordum işe yarıyordu ama başın ağrımayan önce içince baş ağrısı yapmıyor magnorm al
FatmaE MelteM2cck hamileler minoset kullanabiliyor mu benimde aşırı başım ağrıyor parol dışında bişey kullanamıyorum doktorum onu verdi sadece söylesem yazar mı acaba
Hcran06 Ae3800 ya benim 3 senedir olmuyo ilk hamileliğin sağlık ocağında 61 acilde 55 çıktı doktorum acile göre bakmamı söyledi ovulasyon testi ile hamile kaldım dün 75 olmuş progesteron da verdi perşembe günü tekrar gitcem regl 31 mayısta başlamıştı
Ae3800 Hcran06 benimde bu zor oldu yani geçen sene 3 aylıktı bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum sonra kimyasal gebelik geçirdim bu seferkinden çok korkuyorum benim anneminde 2 yıl olmamış sonra ben olmuşum korkma hiç beklemediğin anda geliyor 😍
Nurays95 denizalismom 400 ıcın erken zaten. Yanı ben oyle bılıyorum canım. Doktorum cuma günü gel dedı. Sadece telefonda gorustım ben. 1500lerden sonra gorunuyormus burdan bıldıgım kadarıyla oda vajınal yoldan
Edaerdem5203 Bende 4+5 im dün betam 1278 di cuma ya da cumartesi gideceğim kese için sizce gözükür mü
Nurays95 denizalismom valla ben cuma gıdıcem gecen hafta salı günü ogrendım. Gunler gecmıyor cok merak ediyorum. Insallah hersey yolundadır. Goruruz keseyı dıye dua ediyorum hepımız ıcın.
Hcran06 Ae3800 sizce kötü bi gebelikmidir kaç gündür içim o kadar parçalanıyor ki rabbim ne evlat acısı versin ne evlat hasreti çektirsin inşallah bebeğinizi sağlıklı Bi şekilde kucağınıza alırsınız 🥰