Hemsire27 Klomn o kadar detaylı birsey söylemedi tam 12+0da gittiğimde bence kız kesin bişey diyemiyorum şuan dedi marastaki doktorum, 14. Haftada Mersin’e gitmek zorunda kaldım ordaki doktor direk erkek dedi bizede bacak arasını gösterdi 👼
mer123 Merhaba, benim 12 de doktor çok erken deyip söylememişti 15 te kız gibi dedi, 18 de de kız dendi. Ama arkadaşımla hamileliğimiz aynı haftada onun erkek ve 12. Haftada belli olmuştu hemen. Erkek bebekleri daha erken anlıyorlar ☺️
Heidihat Aynur-Eziz ben yeni gittim doktora 13+4 kıza benziyor ama net göstermiyor dedi haftaya gel bakalım dedi hayırlısı insallh
Kubrademirli Aynur-Eziz 17.haftada %70 dedi doktorumuz 21.haftada detaylı ultrasonda kesinleşti bizimki kendini zor gösterdi erken öğrenemedik 👼
A34nsns Bende 20+1 kac defadır gidiyorum bebeğim bacaklarını kapatmış hiç açmıyor doktor bence kıza benziyor dedi yani tahmin etti sizce fikirleriniz ala bilir miyim
Nuremses Aynur-Eziz 13. Haftada 2 li tarama testinde erkek dedi cınsıyet partisi yapacağımı söyledim kesin ve net erkek dedi. Partımı yaptım 16. Haftada başka bı doktora göründüm o doktorda aynı şekilde erkek olduğunu söyledi.