FatmaE KumCi ayy ben dayanamaz açardım valla 12+4 teyim sabırsızlıkla doktor randevumu bekliyorum söylesin diye 😂🙈
KumCi FatmaE tabiki merak ediyorum ama bu parti de hep hayalimdi o yüzden beklemek istiyorum 🥹🤍 gerçi hiç önemli değil kız erkek olduğu Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏼
Biranneikibebek_ FatmaE ben henüz gitmedim en son kese ve kalp atışına gittim bu ikinci benim çok sık gitmeyi düşünmüyorum ayın 21’inde giderim inşaAllah siz gittiniz mi size bir tahminde bulundu mu
tubikya Haftada öğrendik kız🤗 bu arada burasıda dahil herkes ama herkesss erkek diyordu 🥲 şuan 26 yız kesin kız 😜
Ozgeee22 Aynur-Eziz 12.haftada doktor iki bacak arası boş ama yine de bekleyelim iki hafta sonra daha net görürüz dedi 14. Haftada gittim kız dedi şu an 15.haftadayız inşallah değişmez ☺️
Seymakocabey Aynur-Eziz kızımda 14.haftada kesin belli oldu 2.gebeligimde 14+0 da kız dedi 18+0 da net erkek olduğunu öğrendik ☺️
Mom_83 Aynur-Eziz 18. Haftada öğrendim fakat doktor bazen küçük Bi yanılma payının olabileceğini söyledi bekleyin derim sonradan şok olmamak için 😅
Gkchnasli Aynur-Eziz 13. Haftada pozisyonu uygun olunca tahmin de bulundu yüksek ihtimalle kız dedi 16. Haftada netleşti 🎀
piyanoogrtmnanne Aynur-Eziz öğrenenler çokmuş baksana ben de 14 teyim ama özele parayı verdikten sonra bi de öğrenemezsem diye bekliyorum😁
ikotrtn piyanoogrtmnanne benim 13. Haftada sırtı dönüktü baya uğraşlar sonunda gödü dr cinsiyetini fetal dna testinde de aynı sunuç çıkmıştı
piyanoogrtmnanne ikotrtn bizimki böööylece duruyo 😁 https://mutluresim.com/image/696c7568-3db7-469c-a5a2-67fc1c260717.nBha1m
Tenzil Aynur-Eziz 13 üncü haftada öğrendim 80% erkek dedi 16 haftada kesin erkek dedi,yani aslinda 12 inci haftada oluşmuş oluyor cinsiyeti ama kız deyince erkeğe dönüşmesi dahada muhtemel oluyormuş
Sevilanne_2001 17ci haftada pyrendim. 13cü haftada 1 kez düşdüm sırt ütsüydü gözükmedi. 17ci hafad gözükdü. Oğlan olacaq)).