Kullanici4141 Aynur-Eziz ultrasona bağlı değişir ben 12. Haftamda %80 kız dedi 13. Haftamda gittim kesin kız dedi
Seymanurbozdag12 Aynur-Eziz bizde 13 haftaligiz daha cinsiyet için bisey demedi ağustosta gidicem bakalim inşallah gösterir
aysun1-zleli Aynur-Eziz bence biraz bekleyin 12 hafta öğrenmek için erken 16 da tam belli oluyor ben 16 da öğrendim
TubaDMR4 Aynur-Eziz 12 de öğrendim doğru çıktı doktorun cihazına göre ve bebeğin pozisyonuna göre kesinlik değişiyor
Haceren Aynur-Eziz 14+6 da öğrendim kızdı benmki cinsiyet partisi yaptım erken bence dedi doktorum bir ay sonra yine gittiğimde sordum yine kız artık kızdır herhalde öbür ay yine soracağım 🫣
AyseBetulK Aynur-Eziz 12. Haftam da tahminim erkek ama yine bakarız dedi doğru tahmindi cinsiyeti değişmedi
Kbr_sn Kızımı 19. Haftada öğrendim bu gebelikten 11+3 te randevu var belli olmaz ama bkcz artık Ağustos başı gibi özele gidip öğrenmeyi düşünüyorum
mervesert0611 Aynur-Eziz 13+0 da gittim öğrenemedim bebeğin pozisyonundan ötürü 17+0 da gittim zorla da olsa öğrendik oğluşum olucak inşallah 🐣
MonicaGeller Biz bugün gittik doktora. Sat a göre 11+1 ama ultrasonda 11+4 çıktı. Doktor kıza benziyor çıkıntı yok. Yüksek ihtimal kız. Ama emin olmak için bekleyeceğiz