Mmnj Aynur-Eziz ikili taramda kız demisti doktor 3 hafta sonra kontrol için özele gittim yine kız dedi taramalarda yanılma olmuyır sanırım
Nurr12 Aynur-Eziz Özele mi gidiyorsunuz özele gidiyorsanız öğrenebilirsiniz ben 2li tarama da öğrenmiştim ama net dememişti doktorum ilerleyen haftalarda net dedi eğer devletteyse de iyi bir ultrason ve iyi bir doktorsa öğrenedebilirsiniz ama kesin olmadan alışveriş yapmayın haftanız daha erken :)
Hemsire27 Klomn o kadar detaylı birsey söylemedi tam 12+0da gittiğimde bence kız kesin bişey diyemiyorum şuan dedi marastaki doktorum, 14. Haftada Mersin’e gitmek zorunda kaldım ordaki doktor direk erkek dedi bizede bacak arasını gösterdi 👼
Klomn aslikls3 bacak arasını görmüşmüydü doktorunuz banada 12 de yüzde 80 kız denildi emin olmak için bekliyorum
OZNUR78 Aynur-Eziz 16.haftada %80erkek dedi 20.haftamdayim bakalim bu hafta ici gidicm degisirmi sizce ? Saglikla gelsinde gerisi muhim degil🥰
Elaozer Aynur-Eziz kordonu önünde olduğu için 11. Haftada tahmini kız demişti doktorum 16. Haftada net kız dedi
Edaozkan Aynur-Eziz bugün net bi şekilde öğrendim 22+3 de detaylı da bi erkek bi kız dediler ve kızımız geliyorrrr❤️😍
hopefortomorrows Aynur-Eziz çok erken. Doktorumuz 11.haftada tahminde bulundu kız dedi. 16.haftadayız hala kız diyor ama baştan uyarmıştı yanılma payım çok yüksek diye
cennetomrum beyza81-92 Valla benimki de uygun pozisyonda olmuyo cikolata yiyorum meyve suyu akla gelebilecek ne varsa yiyorum ama tık yok 🤣🙏
Mrsd cennetomrum kahve için geçen gün bi doktor paylaşöıştı çocuk çok hareketleniyormuş. Bugün kontrole gidicem inşallah görürüz bizde 🙈
GaMze-koran35 Aynur-Eziz 12. Haftada ikili tarama testinde öğrendim şuan 20 haftalık olduk değişmedi hala aynı